30.000 forintos okostelefon és egyéb olcsóságok

cubot-x19-1.png

Minden héten megvan az a néhány termék, ami az adott héten népszerű az ára, a tudása vagy az egyedisége miatt. Persze az a legjobb, ha ezek a tulajdonságok mind megvannak az adott termékben, ezért igyekszünk rendszeresen megkeresni és bemutatni nektek ezeket a cuccokat, hogy ti is értesüljetek róluk.

 

Cubot X19 okostelefon

twilight-1.png

Természetesen múlt heti megjelenése óta még mindig a listák élén szerepel a Cubot X19, hiszen olcsón juthatunk hozzá egy elég jó telefonhoz. Színét tekintve a Huawei P20-ra hajaz, másban nem ennyire, de ennek is megvannak az előnyei. Az X19 6 colos kijelzőjébe nem lóg bele notch, ami sokak számra elég jó hír, hiszen a legtöbb esetben többet árt, mint használ. Továbbmatatva a külsején, hátul egy 16 MP-es kamerát találunk, elöl pedig 8 Megapixeles egység van.

1550672974525694_eredmeny.jpg

Belsejében turkálva lekörözi simán a hasonló árkategóriás Redmi 6 készüléket RAM tekintetében, és a 64 GB-os belső tárhely is elég lesz sokáig. Az elvárt elemek terén igyekszik árához mérten a lehető legtöbbet nyújtani, így van B20, 4G, duál SIM, ujjlenyomat-olvasó és GPS is a listán. Akkumulátora nagyobb az átlagnál, a 4.000 mAh-s teleppel akár 2 napig is kibírja töltés nélkül. 34.000 forint semmi érte, ráadásul az EU Priority Line szállítási móddal további költségekkel sem kell számolnunk. Processzor terén nem annyira erős, de másodkészüléknek, gyerekeknek, vagy akik nem a Cubot X19 okostelefonnal szeretnének profi fotókat készíteni, azok számára tökéletes választás.

Itt megvásárolható >>

 

JBL füllhallgató

jbl.png

Egyre népszerűbbek a vezetéknélküli fülhallgatók, de a régmúlt romantika kedvelőinek, vagy akik nem szeretnének elektromos fogkefefejekkel szaladgálni a fülükben, érdemes csekkolni a közkedvelt JBL márka fülesét. Nem kell izgulni, hogy mikor merül le egy olyan helyen, ahol nem tudjuk tölteni, továbbá elhagyni is nehezebb. A GBAFFYL633 kuponkóddal 3.000 forintba kerül, és ismert márkaként valószínűleg a hangzásvilágban sem kell csalódnunk.

Itt megvásárolható >>

 

Alfawise RST2056 elektromos fogkefe

fogkefe.png

Kipróbáltuk mi is, így részletes, személyes tapasztalatért olvassátok el tesztünket. Árát meghazudtoló minőség és funkciók, többek között időzíthetjük, és különböző erősségek között is váltogathatunk. Aksis, így nem maradunk hoppon akkor sem, ha nem táraztunk be előre ceruzaelemeket, ráadásul környezetbarátabb is. Aki váltana a hagyományos fogkeféről, de kezdésnek nem akar vagyonokat költeni egy hasonló tudású Oral-B vagy Philips készülékre, annak itt a lehetőség. Ár-érték arányban veri a mezőnyt, mivel csak 5.700 forintba kerül.

Itt megvásárolható >>

 

Groot figura

groot-figura.png

Játékok terén is érdemes körülnézni, hiszen itt is megvannak az aktuális kedvencek. A Marvel-univerzum egyik legaranyosabb karakterét tolltartónak, virágcserépnek vagy simán szobornak is használhatjuk. 1.800 forintba kerül, rajongóknak kötelező darab.

Itt megvásárolható >>

 

Csináld magad robot

kis-robot.png

Mivel pici darabokban érkezik, így az első feladat az összeszerelés, ami akár felnőttek, akár a műszaki dolgok iránt érdeklődő általános iskolás fiúk-lányok számára jó buli. Ha ez kész, és mindent jól csináltunk, akkor egy elég okos kis robotka lesz a végeredmény. Képes a kijelölt személyt követni, és az infrasugarával az útjába kerülő akadályokat érzékelni, és kikerülni őket. Az oldalon videó is van róla, ha valaki szeretné mozgás közben is megnézni. 4.200 forintért jó szórakozási és ügyességfejlesztési lehetőség a technika és barkácsolás szerelmeseinek.

Itt megvásárolható >>

 

110 darabos csavarhúzókészlet

csavarhuzo.png

Azok számára készült ez a szett, akik a barkácsolást és a szerelést már kicsit komolyabban gondolják. Megtalálható benne minden, ami ahhoz kell, hogy ne kapjunk agyf*szt, amikor kiesik egy csavar a szemüvegünkből, vagy ne a tavaszi bicikli pimpelésnél derüljön ki, hogy nincs megfelelő szerszám a lánc és a fék ellenőrzéséhez. 4.000 forintot megér a lelki nyugalmunk, érdemes lehet akár egyet a kocsiba, egyet pedig otthonra beszerezni.

Itt megvásárolható >>

 

Kodak micro SD kártya 32/64/128 GB

kodak-1.png

Bár már elég szép nagy tárhelyekkel érkeznek a telefonok, sokat spórolhatunk egy-egy új készülék vásárlásakor, ha inkább kisebb memóriával vesszük meg jóval olcsóbban, és egy párezer forintos micro SD kártyával bővítjük. Erre tökéletes példa a fent említett Cubot X19. Továbbá adattárolásra, fényképek megőrzésére is jó, érdemes egyet-kettőt elrakni belőle otthonra. A Kodak régóta benne van a bizniszben, tudja a dolgát, és 32, 64 és 128 GB-os verzió is elérhető attól függően, hogy mi a tervünk vele. 3.000, 4.300 és 6.800 forintba kerülnek a különböző verziók.

Itt megvásárolható >>

 

Elektromos rajztábla

rajztabla-1.png

Elsősorban gyerekeknek jó választás, akik állandóan a szüleik telefonját és tabletjét akarják babrálni, hiszen így nem kell attól félni, hogy mikor törli le az összes fotót a telefonról vagy mikor tárcsáz véletlenszerűen egy külföldi telefonszámot. Továbbá környezettudatos, hiszen nem kell minden firkálás után új papírlapot adni a gyerek kezébe. 1.500 forintért akár a párunknak is üzengethetünk rajta.

Itt megvásárolható >>

Ha érdekelnek a legújabb termékek, nézz körül ezen az oldalon, ahol ár szerint rendezve megnézheted a legújabb telefonokat, elektromos kütyüket és háztartási cuccokat.