Mágikus pénztárca teszt - Pénzvarázs

nyito-1_1.jpg

A mágikus pénztárca egy olyan termék, amit nyugodtan nevezhetek szinte kötelezőnek férfiak, de akár nők körében is. Én legalább öt éve használok ilyet, és akinek eddig mutattam, mindenki azt mondta, hogy egy ilyen neki is kell. A papírpénzek elpakolásának problémáját  - amit nagyon sokan utálnak - ugyanis végérvényesen megszünteti. Amikor megmondtam, hogy mennyibe kerül, páran egyszerűen elkezdtek rajta nevetni, az ára ugyanis 1.950 forint, amiből egy egyszerű trükkel további 900 forintot spórolhatunk meg.

Kicsomagolás nincs, sőt ez egy kifejezetten rövid teszt lesz, a reggeli kávé és baguette mellé. Simán elolvashatjátok három perc alatt, hiszen egy nagyon egyszerű, viszont rendkívül hasznos termékről van szó.

img_9709.jpg

A mágikus pénztárca nem más, mint egy normál pénztárca, ami tartalmaz egy oldalanként fordítottan elrendezett keresztgumit, aminek átfordításával egy mozdulattal leszoríthatjuk papírpénzeinket. Az oldalsó zsebekbe pedig betehetjük a különböző hitel-, kupon-, pontgyűjtő kártyánkat, nehogy lemaradjunk a Rossmann vagy a Shell aktuális ajánlatairól.

img_9701.jpg

A két színben - zöld és sötét narancs - kapható pénztartó alkalmatosság minőségre teljesen rendben van, de abban biztos vagyok, hogy nem eredeti bőrből készült, igaz erre sehol nem is tesznek utalást. A varrás szép, sehol nem foszlik, az anyagot masszívan összetartja, viszont valami iszonyatosan büdös vegyi anyaggal kezelték le, szóval kell neki pár nap, amíg kiszellőzik. Oldalt 2x2 db kártyatartót találhatunk, amibe darabonként belefér kettő műanyag lapka, vagyis ha ügyesek vagyunk, ide is betuszkolhatunk 8 darabot.

A működési elv annyira egyszerű, hogy egy első osztályos gyerek is simán használni tudja a tesztalanyt. Betesszük a papírpénzt középre, átfordítjuk, a gumi leszorítja, és kész is a mágia. Ezt ráadásul mindkét irányba meg tudjuk tenni, vagyis két oldalra külön-külön lefogathatunk valamit, nem feltétlenül kell ide bankókat tennünk, én például a taxi kártyákat szoktam beszorítani.

2-2.jpg

Egy dolgot viszont nem tud, ez pedig az apró tárolása. Engem ez egyáltalán nem zavar, sőt sokkal inkább azon szoktam agyalni, hogy hol tudnám elsütni a zsebemben csörgő érméket, minél előbb megszabadulva tőle.  Ezt a problémát a mágikus pénztárca nem tudja megoldani, lévén nincs apró tartó része, amit lehet hogy néhányan hiányolni fognak. Én jellemzően egyszerűen beöntöm a kabátom zsebébe vagy az autóban hagyom, mert vagy a bevásárló kocsiba kell, vagy a parkolóautomatába. Egyébként pedig a kis dolgokat bankkártyával fizetem ki, az pedig ott fog lapulni a mágikus pénztárca oldalában.

app.png

Felhívnám minden kedves olvasó figyelmét arra a már trendnek számító jelenségre, hogy telefonról fizetve egy termék sokszor olcsóbb, és ez a tesztalany esetében is igaz. Az eredeti 1.950 forintos árból ugyanis még további kilencszázat spórolhatunk meg, ha a Gearbest saját applikációját használjuk.

A mágikus pénztárca egy olyan használati tárgy, ami megkönnyíti az életünket, ezért aki nem akar állandóan a papírpénzekkel babrálni, az vesz egyet, és boldogan használja. A belőle fakadó zsenialitást két dolog korlátozza, az egyik, hogy nincs apró tartó, de a fém pénzeket nagyon sokan alapból utálják, és gyorsan megszabadulnak tőlük. A másik, hogy elég fura szaga van, de ez pár nap alatt elmúlik, az ára pedig olyan alacsony, hogy aki csak mókából, vagy ajándéknak venne egyet, annak sem szabad kihagynia ezt az 1.070 forintért megvehető jópofaságot.

Gearbest - 1050 Ft