Szexuális segédeszközök Kínából 1. - Érzéki csalódás férfiaknak

2017-09-26-12_09_57-masturbators-shop-best-masturbator-cup-online-with-wholesale-price.pngKinek ne jutott volna már eszébe, hogy ki kellene próbálni valamilyen szóló, vagy páros használatú szexuális segédeszközt? Kinek ne piszkálta volna már a fantáziáját a gondolat, hogy magányos pillanataiban előkapja kedvenc játékszerét és szerezzen magának pár örömteli pillanatot? Esetleg az, hogy valami újdonságot mutasson be a párjának az ágyban? Igen ám, de a tervek gyakran ott buknak meg, hogy olyan áron adják ezeket a termékeket, hogy ihaj. Erre mutatunk pár olcsó, de annál jobb megoldást a legszimpatikusabb szexuális segédeszközök közül.

_18_1.jpg

A kínai webshopok között az egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb, a Banggood.com igen széles szexuális segédeszköz palettával büszkélkedhet. Az egyszerű kiegészítőktől kezdve, az egyszemélyes játékokon át, a páros játékszerekig és ruházatokig minden fellelhető. Ezek közül szemezgetünk, illetve olvasótáborunk tapasztalatait és visszajelzéseit osztjuk meg, hogy segítsünk a döntésben. Szeretném előre megjegyezni, hogy a termékek mindenféle, sokat sejttető felirat és termékmegnevezés nélkül érkeznek, szóval nem kell a postás miatt izgulni. Ezt a visszajelzések is alátámasztják, illetve annak idején mi is kipróbáltuk.

Annyit biztosan tudunk, hogy a kínaiak úgy általában szerényebb méretű szerszámokkal rendelkeznek, mint az európaiak és időnként nem is gondolnak ránk kellő körültekintéssel. Így nagyon fontos megjegyezni, hogy minden olyan műpunci, ami ilyen ,,síkosítandó-gumis-izé-valamilyen-műanyag-házba-csomagolva" konstrukcióban készül, megfelelő ellenőrzés hiányában szoros lehet. A javaslat tehát az, hogy vásárlás előtt legalább hozzávetőlegesen tájékozódjunk a saját, illetve az eszköz méreteiről, hogy ne érjen utólag csalódás.

A cikkben szereplő összes termékre sikerült kérnem kupon kódot. A "sex10" kóddal minden termék 10%-kal olcsóbb, ezeket az árakat is közlöm az egyes termékeknél.

A fentieknek megfelelően elsősorban az olcsó, ház nélküli termékeket tudjuk ajánlani a hagyományos, szóló darabok közül, mivel itt nincs esélye a túl kicsi méretnek, ugyanis a szilikonszerű anyag mindig a megfelelő méretre tágul.

2017-09-25-21_56_14-youcups-3d-realistic-vagina-slicon-soft-masturbation-cup-skin-color-at-banggood.png

Az egyik legolcsóbb és legnépszerűbb ezek közül a neves Youcups gyártó One Night In Tokyo szériája. Az egészen vicces, de legalább kreatív név egészen pontosan 8 darab szilikon művaginát takar, a sex10 kóddal darabonként kb. 3450 forintért. Számtalan visszajelzés van róla, kifejezetten ajánlott. Olcsó, de az árát simán megéri, mivel méretbeli problémák sem adódhatnak velük. A termék itt vásárolható meg.

loveaider-brand-new-realistic-anal-silicone-man-masturbator-sex-toys-sex-products-for-men.jpg

Nem kevésbé népszerű a Loveaider kézi popsija, ami tulajdonképpen nagyon hasonló az előbbi termékekhez, a különbség viszont jól látható: egy segget formáz az igazán huncut pillanatokra vágyók számára. dffd.jpg

A zsebre vágható gyorssegély még olcsóbb, mint a Youcups terméke, ez mindössze 3200 forintért vásárolható meg, ha beírod a sex10 kódot checkoutnál. A termék itt vásárolható meg.

dsdsdds.png

 Kifejezett érdekes termék a Joko névre keresztelt mini szexbaba, vagy nem is tudom, hogyan fordítsam. Ez egy hasonló méretű (kb. 16 centi hosszú), széttett lábú nőalakot formázó szilikondarab hasonló célokra.

 2017-09-26-10_48_06-joko-silicone-3d-realistic-female-body-boobs-vaginal-anal-oral-massager-masturba.png

Néhány kérdést felvet mondjuk, hogy nem furcsa-e, hogy szerencsétlennek a tüdejéig ér majd az áldás, rosszabb esetben a nyakán jön ki, de hát ugye ízlések és pofonok. Az ára 4550 forintnak megfelelő dollár. A termék itt vásárolható meg.

2017-09-26-11_25_31-green-warrior-youcups-tight-super-soft-oral-masturbation-cup-us35_41.png

Jó ideig el lehet röhögcsélni, hogy milyen fura, vagy épp szórakoztató dolgokat kitalálnak a szexiparban dolgozók, de egy idő után komolyra fordul a téma. Ha valaki hajlandó pár ezressel többet költeni ilyesmire, elkezdheti nézegetni a fenti képen látható, talán inverz-vibrátornak nevezhető valamit és társait.

2017-09-26-11_25_48-green-warrior-youcups-tight-super-soft-oral-masturbation-cup-us35_41.png

A szexuális segédeszközök eme érdekes példánya tavaly járt nálunk is, bár akkor még poénra vettük az egészet, aztán az olvasói bázis olyan visszajelzés tengert zúdított ránk, hogy nem is egészen tudtuk, hogy mi a fene történik. Akik a cikk alapján megrendelték és írtak nekünk, elég pozitív dolgokat írtak, majd pedig, mi tagadás, mi is kipróbáltuk, és nem tévedtetek. Tényleg király. 12 különböző rezgést tud produkálni és még egy adag síkosítót is adnak mellé. A használata egyszerű: töltsd fel USB-n, síkosítsd be, állíts be egy neked tetsző rezgést, és gondolj Pamela Andersonra. Az ára a sex10 kóddal kb. 8450 forint, maximálisan megéri ezt az összeget. A  termék itt vásárolható meg.

2017-09-26-11_38_26-male-retractable-automatic-sex-masturbation-cup-thrusting-vibrator-adult-toys-at.png

 

 

A fenti eszköz nem más, mint egy szopógép. Viccen kívül. 8800 forintért kapsz egy 4 darab AA elemmel működő gépet, aminek egy szilikonból készült, 50 kis csáppal ellátott belsője van, ezt mozgatja fel-le. 2017-09-26-11_38_53-male-retractable-automatic-sex-masturbation-cup-thrusting-vibrator-adult-toys-at.png

2 sebességállása van, a takarítása tök egyszerű: kiszeded a gumis részt, kimosod, megszárítod és visszateszed. Itthon az ilyenek 30-40 ezresnél kezdődnek. A termék  itt vásárolható meg.

2017-09-26-11_59_46-dmm-hand-free-realistic-vagina-pocket-pussy-vibrating-masturbator-at-banggood.png

2017-09-26-12_00_03-dmm-hand-free-realistic-vagina-pocket-pussy-vibrating-masturbator-at-banggood.png

Ez a termék sem kispályás, ez egy komplett műpunci, aminek kifejezetten kidolgozott belseje van, el van látva egy erős vibromotorral, 12 különböző módban kapcsolható, és még egy 3.5 mm-es jack dugó is van rajta, azaz, ha bedugod a fülhallgatód, BELENYÖG A FÜLEDBE. Én itt akadtam meg. Elképesztő, egy ilyen cucc csak 12.300 forint. Utánanéztem, itthon a hasonló szexuális segédeszközök ára simán megvan 40-50 ezer forint. A termék itt vásárolható meg.

2017-09-26-12_01_47-auto-masturbator-10-vibration-pattern-masturbation-cup-us93_16.png

2017-09-26-12_02_08-auto-masturbator-10-vibration-pattern-masturbation-cup-us93_16.png


Na, és zárszóként szexuális segédeszközök királya, egy kifejezetten drága UTOO termék. Az ára kb. 22.000 forint (épp nincs raktáron), ezért 10 különböző vibrációt tud, miközben a belseje akár két ellentétes irányba tud forogni. Nagyon durva, egy ilyet tényleg kipróbálnék. A termék itt vásárolható meg.

 A témához tartozó további termékek között itt nézhettek szét.

Címkék: 18+