Akciókavalkád – Jó árú újdonság? Kell!

61ep6rojxtl_sl1000.jpgSzomorkodunk, mert vége a nyárnak, és jön a rossz idő. Azonban szeretett webshopjaink feledtetik ezt a bánatot, hiszen rengeteg jó árú újdonság érkezett a polcokra.

Geotel G1

A strapabíró telefonok óriási népszerűségnek örvendenek. Nem csoda, hiszen senki se szereti az éppen vásárolt csúcskategóriás készülékét olajos kézzel megfogni vagy hosszú hegyi túrára vinni, ahol bármikor megsérülhet. Ezen a problémán segítenek a Geotel mérnökei, akik egy 5 inch-es LCD panellal ellátott készüléket dobtak a piacra. A legújabb Android rendszert futtató telefon óriási, akár power banknak is használható akkumulátorral rendelkezik. A rendkívül jó árú G1 európai raktárból érkezik, így a vámmal sem kell bajlódnunk.

pz0108b-eu-1-e670-ukti.jpg

Doogee BL5000

Maradjunk még a telefonok piacán, hiszen rengeteg újdonság vár minket. A BL5000 számos érdekes funkcióval próbálja elnyerni a nagy közönséget. Az óriási fényerejű 5.5 inch-es Full HD megjelenítő a sötétben szinte napként világít. A 5500 mAh kapacitású akkumulátorral akár 15 órán keresztül élvezhetjük kedvenc filmjeinket, amik a 64 GB bővíthető tárhelyen foglalnak helyet. A nyolc magos processzorral büszkélkedő készülék nagyjából 36.000 Ft-ért érkezik, ingyenes kiszállítással.

Riversong Air X2

A vezeték nélküli fülhallgatók remek társak bármilyen szituációban. Sportolás közben nem kell szenvedni a zavaró kábelekkel, filmezés során pedig nem vagyunk hozzáláncolva a kijelzőhöz. Az Air X2 remek dizájnnal és sztereó hangzással rendelkezik. Az 5.3 grammos mini készülék egy pillanat alatt képes kapcsolatot teremteni telefonunkkal, és ezután akár 12 órán keresztül használatra képes. Az előrendelői státuszba lévő Riversong termék most sokkal olcsóbban kerül le a boltok polcairól és a házhozszállításért sem kell fizetnünk.

USB-s táska

Mostanában nagyon nehezen kapni jó áron minőségi táskákat. Erre egy tökéletes megoldás a Banggood webshopjából érkezik. Óriási tárolókapacitás miatt sosem leszünk helyszűkében. Az USB kivezetésnek hála a súlyos külső akkumulátorunkat se kell a zsebünkben cipelni. Hátunkat pedig az elasztikus párnák óvják meg az izzadástól. A két színben kapható táska 10.000 Ft-tal olcsóbb az eredeti áránál.