Az 5 legjobb kínai okostelefon 60.000 Ft alatt

A kínai gyártók óriási ütemben dobják piacra a jobbnál jobb telefonjaikat. Ha egy pillanatra nem figyelünk oda, már el is vesztünk a termékek rengetegében. Ezért készült ez az összeállítás, ami segít tájékozódni, hogy melyik is a legjobb kínai okostelefon idén nyáron.

5. LeEco Le Pro 3 X722

A LeEco készüléke jelen pillanatban az egyetlen, ami ebben az árkategóriában Snapdragon 820 processzorral van felszerelve. A szörny SoC mellé még kapunk 4 GB RAM-ot és 32 GB belső tárhelyet, ami sajnos nem bővíthető. Akkumulátor kapacitás terén sem panaszkodhatunk 4070 mAh gondoskodik, hogy a legtöbbet hozza ki az Android Marshmallow-t futtató eszközből. A telefon az egész világon támogatja a 4G LTE hálózatot, így bárhol hiper sebességgel böngészhetünk. Az amúgy is remek árát még tovább faraghatjuk, hiszen a "7x722" kuponnal további 18% kedvezményt kapunk.

 

4. Maze Alpha

A Maze újdonsága szemkápráztató dizájnjával hívja fel magára a vásárlók figyelmét. A 6 inch-es Full HD IPS kijelző a mostanában divatos keret nélküli kialakítást kapta meg. A belső sem bújhat el a gyönyörű külső mögött. 4 GB RAM és 64 GB bővíthető tárhely szolgálja a remek felhasználó élményt, amit az Android legújabb operációs rendszere, a Nougat teremt meg. A hátlapon egy Samsung által gyártott 13 MP kamera kapott helyet, míg az előlapon egy 5 MP kamerával készíthetjük el kedvenc képeinket. A kínai webshopok közül a TomTop és a Gearbest adja rá a legjobb ajánlatot, hiszen nem egészen 190 dolcsiért árulják. A GearBestről rendelve ráadásul Europe Registered szállítást is kérhetünk, amivel a mendemondák szerint jó eséllyel elkerülhetjük a pluszköltségeket, mire hozzánk kerül. Erről bővebben itt olvashattok. Ne felejtsük el azt sem, hogy a kivételesen alacsony dollár árfolyamnak köszönhetően most az átlagnál kevesebbet kell forintban fizetnünk azért a 190 dollárért.

 

3. Bluboo S1

Az S1 sem szerénykedhet formatervezés terén. A Bluboo mérnökei is a káva nélküli megjelenítőt választották a tervezés során. A Gorilla Glass 4 kijelző védelem alatt egy MediaTek Helio P25 processzor dübörög. A 64 GB bővíthető háttértár mellé egy 3500 mAh kapacitású akkumulátort kapunk. A Maze készülékéhez hasonlóan az S1 is Android Nougat rendszert futtat. Ez a bivaly erős gép ingyenes kiszállítással érkezik Magyarországra, a világon elsőként és legkedvezőbb áron a Bluboo által szponzorált GearBesttől. Ráadásként szintén kérhetjük Europe Registered szállítással a költséghatékony behozatal érdekében.

 

2. Xiaomi Redmi Note 4

Ezt a készüléket már mi is szemügyre vettük és nagyon meg voltunk vele elégedve. Ezt alátászathatja a rengeteg elégedett tulajdonosa is világszerte, nagyon népszerű darab a vásárlók körében. Erős hardver, minőségi összeszerelés és remek szoftver mind egy készülékben egyesülnek. Az 5.5 inches Full HD kijelzőt Qualcomm Snapdragon 625 SoC hajtja meg. Kitűnő képekről a 13 MP hátlapi és 5 MP előlapi kamera gondoskodik. A felhasználóbarát rendszert pedig a MIUI V8 szolgáltatja, ami Android 6.0 alapokon nyugszik. A szinte már tökéletes készüléknek az ára sem szállt el, hiszen az "NT4GLOBAL" kóddal most nagyjából 37.000 Ft-ért a miénk lehet ingyenes, Europe Registered szállítással.

 

1. Vernee Mars Pro

A Vernee újdonsága az egyik legérdekesebb készülék, ami az elmúlt hónapokban a polcokra kerül, mi is írtunk már róla. Elődje, a Vernee Mars már a mi tesztasztalunkon is járt, a Pro verzió ehhez képest sokat fejlődött. Őrületes számokkal rendelkezik ugyanis az újdonság: 8 magos Helio P25-ös processzor mellé 6 GB RAM társul. A káva nélküli 5.5 inches Full HD kijelző Gorilla Glass 3-as védelemmel van ellátva, így biztosak lehetünk telefonunk épségében. A 13 MP-es hátlapi kamerával remek nyaralós képeket készíthetünk, a bővíthető 64 GB belső tárhelyre rengeteg fotó elfér, így sosem kell aggódnunk, hogy nem lesz elég tárhelyünk. A Mars Pro Android Nougat rendszert futtat és támogatja az európai 4G hálózatot. Népszerűsége az egekben van, megjelenése óta az egész piacot letarolta., nem csak Európában, hanem Magyarországon is rengeteg talált boldog gazdára. A "MarsProD" kuponnal nagyjából 46.000 Ft-ért kaphatjuk kézhez, és itt is elérhető a Europe Registered szállítás, amivel jó eséllyel nem fog nőni a vételár, mire hozzánk kerül. 

 

+1 Ulefone T1

Egy ráadást is találtunk a végére. Az Ulefone T1 egy, a hetekben megjelenő készülék, ami remekül beleillik a fenti palettába. A megjelenítésről egy 5.5 inch-es Full HD panel, míg a meghajtásról  Helio P25 processzor gondoskodik. Az ő munkáját a szintén szokatlanul sok, 6 GB RAM és 64 GB háttértár segíti, utóbbit akár további 256 GB-tal bővíthetjük. Az energiát egy 3680 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, így nem hagy cserben több napos utakon sem. Kapunk még 16 MP-es Samsung kamerát, gyorstöltést, villámgyors ujjlenyomat olvasót, és ami nálunk kifejezetten hasznos: B20-as 4G-t. Bátran állíthatjuk itt is, hogy remek ár/érték aránnyal rendelkezik az újdonság, hiszen a Banggodon csak 51.000 Ft-ba kerül Agusztus 7-ig.