Nem mindennapi látvány az Umidigi Z2 Pro ízeire szedve

 

1_14.jpg

Nem mindennapi látvány az Umidigi Z2 Pro ízeire szedve, az iFixit csapatának köszönhetően most mi is betekintést nyerhetünk a készülék belsejébe. Reméljük, hogy egyre több kínai telefon kerül nagyító alá, mert érdekes látvány tárul elénk minden egyes alkalommal. A cikkben kedveskedünk nektek egy kuponnal is, úgyhogy már csak ezért is érdemes elolvasni.

2_15.jpg

Az Umidigi Z2 és Z2 Pro készülékei magasra teszik a lécet, érdemes megnézni a gyártó oldalát, ahol sok hasznos információra bukkanhatunk, előrendelni pedig itt lehet az Umidigi Z2-t.

A telefonjavítós bejegyzések mindig érdekesek, mivel sok ember szereti tudni, hogy mi lapul a géptető alatt. Mi is készültünk nektek hasonló videóval, melyben megmutatjuk, hogy hogyan is javítanak egy kínai telefont, az erre szakosodott szervizben.

Érdekes dolog látni, hogy a mindennapi életünk nélkülözhetetlen eszközei milyen parányi részekből állnak össze kerek egésszé. A mérnökök munkájának köszönhetően ma már rendkívül kis helyre zsúfolva kaphatunk óriási műszaki tartalmat. Az Umidigi Z2 Pro kapcsán többször kiemeltük már, hogy az új Helio P60 lapkával egy ütős készüléket vásárolhatunk meg.

4-6.jpg

Sajnos előfordul, hogy a gravitáció ellenünk dolgozik vagy csak elfárad egy alkatrész, de ezért kár lenne kidobni a drága készüléket. A bevezetőben említett kuponra most térek ki, hiszen már itthon is van kínai telefonok javítására szakosodott cég, aki ráadásul a partnerünk is. A kinaitelefonjavitas.hu csapata minden olvasónknak 2.000 Ft-os kuponnal kedveskedik, amit az alábbi linken érhettek el.