Top 10 termék 6.000 forint alatt

smartphone-1894723_1920.jpg

Minden héten megvannak azok a kedvenc termékek, amik a legkelendőbbek a Gearbest oldalán. Csakúgy, mint egy jó Queen szám, itt is előfordul, hogy akár hetekig is fennmarad egy termék a listán. Ezeket a kütyüket hoztuk el nektek, hogy ti is mindig képben legyetek az aktuális top 10-es listával, továbbá pár termékhez kupont is szereztünk, így még olcsóbban húzhatjátok be őket.

 

Index biciklire

index_1.png

Jön a jó idő, és még azok is előhozzák a biciklit, akik télen inkább a tömegközlekedést részesítették előnyben. Persze nem veszélytelen egy nagyvárosban közlekedni, ezért érdemes magunkat mindenféle jelzőberendezésekkel felvértezni az egészségre ártalmas járművek ellen. Erre a célra remek választás a fenti indexlámpa, ami attól függően jelez, hogy merre döntjük a kerékpárt. Ára 2.800 forint, ennyit simán megér a biztonságunk.

Itt megvásárolható >>

 

Xiaomi Mijia éjszakai lámpa

lampafeny.png

Sokan buktak már bele a “Hogyan találjuk meg részegen, sötétben a szobánkat?” c. játékba, te ne tartozz közéjük. A Xiaomi lámpája mozgásérzékelős, így nem falcsapkodások közepette kell fel- és lekapcsolni, továbbá éjszakai notórius pisilők sem keltik fel a családot a fényáradattal, és a mobilt sem ejtik el zseblámpázás közben. 3.400 forintba kerül, és megspóroljuk vele családtagjaink haragját, ami minden pénzt megér.

Itt megvásárolható >>

 

Napelemes kültéri mozgásérzékelő lámpa

feny.png

Az előző terméknél felvázolt problémák kültéri megoldása. Amikor botorkálunk haza a kocsmából, akkor nem kell a kulccsal összekaristolni sötétben a kapu zárját. A négyarabos szett 5.400 forintba kerül, egyszeri befektetés, nem kell bekötni, és áramot sem fogyaszt.

Itt megvásárolható >>

 

Elektromos rajztábla

rajztabla.png

Elsősorban gyerkőcöknek jó választás, akik állandóan a szüleik telefonját és tabletjét akarják babrálni, hiszen így nem kell attól félni, hogy mikor törli le az összes fotót a telefonról vagy mikor tárcsáz véletlenszerűen egy ugandai számot. Ráadásul környezettudatos, hiszen nem kell minden firkálás után új papírlapot adni a gyerek kezébe. A GBAFFYL695 kuponkóddal 1.400 forintért rendelhetjük meg.

Itt megvásárolható >>

 

110 darabos csavarhúzókészlet

110.png

Hát persze, hogy mindig ahhoz nincs megfelelő szerszámunk, amihez kellene. Ha a szemüvegünk csavarját szeretnénk meghúzni, biztos, hogy a legkisebb bit is nagy lesz, autószerelésnél pedig mindig az az elem hiányzik a készletből, amelyik éppen kellene. Ha PH-s a csavar, tuti a PZ fejet találjuk meg, ha imbuszkulcs készletünk van, akkor meg a torx kellene. Ezért érdemes beszerezni 4.000 forintért egy ilyen szettet a házba, ha pedig bevált, akár egy tartalékot is a kocsiba.

Itt megvásárolható >>

 

Automatikus éjjeli fény

fenyek.png

Aki sok horrorfilmet néz, és utána minden ajtó mögött a gyilkos kislányt sejti a Kör című filmből, esetleg ha a gyereked nem mer sötétben aludni, akkor érdemes körberakni a házat pár éjszakai fénnyel. Ha világos van, automatikusan kikapcsol, így erre sincs gondunk. A GBAFFYL696 kuponkóddal 280 forintért ajándék, ráadásul EU csatlakozóval érkezik.

Itt megvásárolható >>

 

Philips spot (Xiaomi) lámpa állítható fényerővel

lampa.jpg

Hangulatvilágításnak nappaliba, hálószobába, konyhapult fölé jó választás lehet a Philips spot lámpája, mert a színhőmérséklete szabályozható, továbbá a fényerősséget is beállíthatjuk a hangulatunktól függően, telefonos applikáció segítségével. A lustáknak nem kell kikelniük az ágyból, hanem gombnyomással fel- és lekapcsolhatják a világítást. Az sem mellékes, hogy a 4.000 forintot nem egy noname, hanem egy Philips termékért fizetjük ki.

Itt megvásárolható >>

 

Alfawise 32 GB / Kodak 128 GB micro SD kártya

kodak.png

Sokat lehet spórolni egy telefon vagy laptop vásárlásakor, ha kisebb belső tárhellyel vesszük meg, de bővítjük egy SD kártyával. A legtöbb mobilban kettő SIM kártya foglalat van, amit általában nem használunk ki, ezért az egyik helyen nyugodtan lakhat micro SD kártya. Filmeket, fotókat és zenét tárolhatunk rajta, miközben árban jó pár ezrest spórolunk a nagyobb tárhelyű telefonunkhoz képest. A listán két különböző típus is van: a 128 GB-os, 4K-t támogató Kodak 6.800 forintba kerül, aki pedig kisebbet keres, annak az Alfawise 32 GB-os kártya lesz a nyerő 1.200 forintért.

Az Alfawise memóriakártya itt megvásárolható >>

A Kodak memóriakártya itt megvásárolható >>

 

ID115 Plus okoskarkötő

id115.png

A januárt én is a szobában töltöttem, miközben a hidegre és a télre fogtam a lustaságomat, de mivel itt a jó idő, sajnos nincs több mentség. A listán lévő extrém olcsó okoskarkötő is jó motiváció lehet, mivel monitorozza a pulzust, az elégetett kalóriákat és a megtett lépések számát. A telefonon futó appban látjuk a mozgásunkhoz tartozó konkrét adatokat, így nincs lehetőségünk elsunnyogni a napi edzéseket. Ébresztőt és értesítéseket is állíthatunk be rajta, szóval a hosszú délutáni sziesztára se foghatjuk a sport ellógását. 1.800 forintért húzhatjuk be a cuccot a GBAFFYL725 kuponkóddal, ennyit bőven megér a nyári álomalak elérése.

Itt megvásárolható >>

 

Groot figura

groot.png

A lista tizedik helyén a Marvel-univerzum egyik legkedveltebb figurája, Groot áll. Rendszeres szereplője a népszerűségi listáknak, többek között a változatos felhasználási lehetőségek miatt is. Virágcserépnek vagy tolltartónak is használhatjuk, ára pedig 1.100 forint a GBPLRONL18 kóddal.

Itt megvásárolható >>