A legkelendőbb cuccok Magyarországon

heti-egyveleg.png

Ismét a legkülönfélébb termékek szerepelnek az eladási listák élén. Xiaomi Mi 8 okostelefon, 360 S6 robotporszívó, SJCAM akciókamera, és Xiaomi lázmérő is van a kosárban, csak hogy a legnépszerűbb eszközöket említsük. Ahhoz, hogy megértsük, miért szereti mindenki ezeket a cuccokat, nézzük meg őket közelebbről.

 

Xiaomi Mi 8 okostelefon

Nem véletlenül jár még mindig az élen, árban és tudásban is veri a mezőnyt. 6,21 colos AMOLED kijelzője 2.248*1080 pixel felbontású, a dolgok mélyére nézve 6 GB RAM-ot és 128 GB memóriát találhatunk. MIUI 9-es oprendszer fut rajta, ami átlátható rendszerének és gyorsaságának köszönhetően lassan az Android népszerűségét is túlszárnyalja. Processzora a Snapdragon 845-ös verziója, többek között a Sony Xperia XZ3 csúcskategóriás telefonba is ilyet álmodtak a tervezők.

mi-8_eredmeny.jpg

Hátsó kamerája 12+12 Megapixeles, elöl pedig egy 20 MP-es egység kapott helyet. Szenzorok és egyéb finomságok terén sincs szégyellnivalója, van itt giroszkóp, barométer, közelségmérő, iránytű, duál SIM, Bluetooth 5.0, B20, 2.4GHz/5GHz WiFi, QC 3.0 gyorstöltés, és a GPS ismer három különböző műholdrendszert is (Glonass, Beidou, Galieo). Akkumulátora 3.400 mAh-s, így tesztünk ideje alatt, sok használat mellett is csak másfél-kétnaponta kellett tölteni.

xiaomi-mi-8.png

A Mi 8 okostelefon ára jelenleg a GBMP0O98 kuponnal 109.000 forint, érdemes kihasználni, hiszen véges a darabszám. Netherlands Registered (PDM) szállítási móddal áfát és vámot sem kell fizetnünk, továbbá kézbesítési költsége is minimális, 135 forint.

Itt megvásárolható >>

 

360 S6 robotporszívó

Csendes, jól kezelhető, takarékos. Minősége és tudása miatt is a Xiaomi Roborock S50 vetélytársaként emlegetik, hiszen tudásban szinte megegyeznek, árban viszont a 360 S6 50.000 forinttal a Roborock alatt marad. Nemcsak porszívózásra, hanem felmosásra is alkalmas az eszköz. Applikációján keresztül irányíthatjuk, és figyelemmel követhetjük aktuális állapotát.

360_eredmeny-1.jpg

Rengeteg funkciója közül csak a legérdekesebbeket említeném most meg: időzítés, virtuális távirányító, geofence block (adott rész kizárása a takarítási területből), háromféle szívóerő, leesés elleni védelem, HEPA filter, állapotjelzések eltárolása, előző napi térkép visszatöltése, lézeres térképkészítés és automatikus dokkolás (a teljes listát itt tudjátok elolvasni).

robotporszivo.png

A GB-APS36PL kuponkóddal a Fast-08 lengyel raktárból 94.000 forintért rendelhetjük meg, továbbá az európai raktárnak köszönhetően sem vámot, sem áfát nem kell fizetnünk, ráadásul 2-5 munkanap alatt kézhez is kaphatjuk a termékünket.

Itt megvásárolható >>

 

SJCAM SJ8 Pro

A szegény ember GoPro Hero-ja csak árban marad a Hero 5 alatt, tudásban nem. 4K-ban 60 FPS, 1080p ben 120FPS-t rögzít, készíthetünk többek között time-lapse és video-lapse felvételeket is, sorozatfotót vagy SuperView (16:9) videókat is. Tesztünk alatt készített képek tökéletesen visszaadják, hogy mire is képes pontosan az SJCAM. Menüje egyszerűen kezelhető, így azok számára is érthető az eszköz beállítása és irányítása, akik csak most ismerkednek ezzel a témával.

sj8.png

Fél évvel ezelőtti, 81.000 forintos ára a legjobb vételnek számított ár-érték arányban, így jelenleg, 49.000 forintért ajándék. Európai raktárból küldik 3-7 munkanap alatt, szóval aki gyorsan, olcsón, jó minőségű akciókamerát keres, az megtalálta.

Itt megvásárolható >>

 

Xiaomi Mi Home iHealth lázmérő

A lázmérő szépsége abban rejlik, hogy elég a homlokhoz tartani, és másodpercek alatt meg is kapjuk az eredményt. Kisgyermekes szülők szerintünk már ennyiben is meglátják a potenciált, mennyivel egyszerűbben és gyorsabban letudható ez a macerával járó folyamat.

lazmero.png

Akár alvás közben is megmérhetjük a gyermek hőmérsékletét, hiszen akár 3 cm-ről is képes másodpercek alatt pontos adatot adni, ahogy ez tesztünkön is bebizonyosodott. A benne található szenzort Németországban gyártják, 2 darab AAA típusú elemmel működik, amivel 3000 mérést garantál a gyártó, szóval egy darabig nem lesz gondunk a cseréjével.

ihealth.png

Kedvezményesen jelenleg 7.000 forintba kerül, így áfa- és vámhatár alatt van, szóval további költségekkel sem kell számolnunk.

Itt megvásárolható >>