Filléres cuccok Kínából 1.200 forinttól

50.jpg

Januárra általában mindenki kiköltekezi magát és szegény, mint a templom egere, de mivel a Kínából rendelés sosem áll meg, olyan termékeket gyűjtöttem össze, amik olyan igazi klasszikus, „olcsózós” vételek. Remélem elnyeri a lista a tetszéseteket!

 

1. Sonoff S26 okos dugalj

Akik gyakran rendel Kínából, annak a Sonoff termékeket nem nagyon kell bemutatni. Sokak szemében az olcsó, de „nagy valószínűséggel király” kategóriát képviseli a brand, erről a konkrét termékről pedig biztosan tudjuk, hogy jó, mivel próbáltuk. WiFi-re csatlakoztatható, majd a saját applikációjával vezérelhető elektromos dugaljról van szó, amivel lejjebb tornászhatjuk a villanyszámlánkat.

1529570938442451_eredmeny.jpg

Csak néhány a funkciói közül: jelenetek beállítása (időzítve, visszaszámlálással, vagy ismétlődéssel beállított ki- és bekapcsolás), Amazon Echo, Echo Dot, Amazon Tap, Google Home, Google Home Mini, és Google Nest kompatibilitás, készülékcsoportok vezérlésének lehetősége stb.

2.800 forintos árával a legolcsóbb termék a még márkás, és biztosan működők között. Siess, már csak 105 darab van belőle ennyiért!

- Sonoff S26 okos dugalj

 

2. Quelima SQ11 mini kamera

Ez annyira kínai, amennyire csak lehet. „Fosolcsó”, irtó pici, de tele van jobbnál jobb fícsörökkel: 120 fokos széles látószög, 1 órán át működik egy töltéssel, 720p natív felbontás, ami 1080p-ig skálázható, 30 FPS képkockasebesség, mozgásérzékelés, éjszakai mód infra LED-ekkel, és így tovább, amelyet egy 32 GB-os memóriakártyán tárol el.

nyito-3-696x369.jpg

2.600 forintért szerintem nem kérdés. Siess, már csak 395darab van belőle ennyiért!

- Quelima SQ11

 

 

3. Utorch BW-5 RGB LED izzó

Az egyik legolcsóbb, telefonról vezérelhető RGBW izzó. 7 W és 450 lumen (utóbbit fenntartásokkal kezelném), és egy Smart Life nevű appal távolról is vezérelhető. Lehet színt választani - 16 millió az RGBW skálájáról -, fényerőt állítani, jeleneteket tervezni (mikor kapcsoljon ki-be, ismétlődés stb.), illetve tetszés szerint kapcsolgatni. Tejüvegszerű a feje, így sokkal kulturáltabban néz ki, mint a gusztustalan sorjás, átlátszó üveg fejű társaik.

1545278426246621.gif

Szintén 2.800 forintba kerül, ez is flash sale-en van, ebből már csak 182 darab van ennyiért! Ha Xiaomi érdekel, akkor itt van sárga fényű 5.300 forintért, vagy RGB 6900 forintért.

- Utorch BW-5 okosizzó
- Xiaomi RGB okosizzó

 

4. Gocomma i7s TWS bluetooth headset

 Egy ideje az Airpods klónok a menők, amelyeket kétféle gyártó gyárt, jobban mondva kettő és fél. Az egyik, aki megpróbálja minél alacsonyabbra belőni az árat (ilyen ez is), a másik meg aki az Airpods-hoz képest még mindig töredékáron, de már valóban „hasonló” minőséget árul. A kettő és feledik kategória képviselői azok, akik nem tudták eldönteni, hogy most akkor melyik legyen és ilyen köztes aberrációkat árulnak. A Gocomma az első csapat élmezőnyébe tartozik, a hogyan vegyél retekolcsón Airpods-ot verseny nyertese. 100 órás készenléti idő, 2-4 órányi telefonálás vagy zenehallgatás, Bluetooth 4.2-es kommunikáció és töltésre is alkalmas dobozka.

1_19.PNG

Hasaljatok el, szintén flash sale-en 1.600 forintba kerül és 149 darab van még.

- Gocomma i7s

 

5. Alfawise 128GB micro SD kártya

Ezeket a memóriakártyákat is próbáltuk már. Megvan a méretük és a sebességük is  - UHS-3 - ahhoz, hogy nyugodtan meg lehessen őket venni.

1542015248999640_eredmeny.jpg

A 128GB-os 5.600 forint, a 64GB-os 2.800, míg a 32-es nevetséges 1.200 forint. Szintén limitált darabszámos cuccok a flash sale miatt, ennyiért máshol nem kapsz hasonlót!

- Alfawise memóriakártya

 

6. M3C fitnesz karkötő

Ez félig-meddig a poén kedvéért rakom be, mert magam sem tudom, mit lehet tőle várni. 2.500 forintért fitnesz karkötő. Mondom, hogy ÁLLÍTÓLAG miket tud: lépést, kalóriát és távolságot számol, pulzust és vérnyomást mér, alvást monitoroz, emlékeztetőt lehet beállítani rajta, vibrálni tud (hívás, emlékeztetők, értesítések), a kijelzője OLED, és IP67-es szabvány szerint vízálló!

1_57.jpg

Ha ezeknek csak a harmadát tudja 2.500 forintért, megeszem a kalapom. Annyi szent, sok a kalandvágyó vásárló, mert marha gyorsan fogy.

 - M3C okoskarkötő 

 

7. Xiaomi Pro 300M wifi jelerősítő

Annyi, meg annyi embertől hallom, hogy nincs wifi a hálószobában, a kertben, a pincében, a padláson stb., és itt mindig vége is a beszélgetésnek. Olyat még sosem mondott senki, hogy ,,de vettem egy wifi jelerősítőt fillérekért és azóta nem sír a szám!”. A Xiaomi Pro 300M pont ezért került a listára. Dupla antennájával erősíti a 2.4GHz-es hálózatok jelét, az elméleti sebessége 300 Mbps, tehát a háztartások túlnyomó többségében nem ez lesz a gyenge láncszem, hanem az, hogy nem lesz ekkora sávszélességű az előfizetés.

2_14.PNG

3.600 forintba kerül, szintén flash sale termék.

- Xiaomi Pro 300M

 

8. Automatikus szappankinyomó

Hiszitek vagy sem, ezek a kütyük 2018 második felének egyik legnépszerűbb, legkeresettebb termékei. Mostanra már egészen nagy a választék, kerestem hát egy olcsót. A működtetése rém egyszerű: folyékony szappant töltesz bele a tetején, teszel bele 4 darab AAA elemet, és a feje alá teszed a kezed, ő pedig belenyom egy adag cuccot.

3_10.PNG

A drágább, márkás darabokkal vastagon tud fogni a ceruza, ez viszont csak 3.900 forintba kerül, az egyik létező legolcsóbb a piacon.

- Automatikus szappanadagoló

 

9. Gocomma 3 portos gyorstöltő

Töltőből egyszerűen sosem elég, jó töltőből meg főleg. A Gocomma egyszerre 3 eszköz töltésére képes, bizonyítottan minőségi cucc (túláram, túlfesz és zárlatvédelem is van benne), és még a töltőáramot és feszültséget is kiírja. Maximum 15 W leadására képes, ennyit az átlag telefonok nagy része nem tud felvenni, tehát a töltés sebességével sem lesz baj.

4_10.PNG

Mindössze 2.200 forintba kerül akciós áron.

- Gocomma 3 portos töltő

 

10. Vízhőmérő zuhanyzóba

Csapra szerelhető, önműködő vízhőmérő. Nem kell bele elem, meg tápolni sem kell, a víz folyásából nyer energiát a kijelző működtetéséhez, ami kiírja az átfolyó víz hőmérsékletét. Elsősorban geekeknek ajánlott. 2 hétig használós, fiókba hajítós kütyünek tökéletes.

5_7.PNG

Akciós áron most 2.800 forintba kerül.

- Vízhőmérő zuhanyzóba

 

11. Xiaomi hátitáska

Ezekről már annyiszor, meg annyiszor megbizonyosodtam, hogy nagyon jók, hogy meg sem tudom számolni. Minimál dizájn, modern, városi, hétköznapi használatra szánt táska, normális anyagokból megalkotva, szóval bírják a strapát, nyugodtan vihetőek.

6_6.PNG

 Most csak 5.600 forint az ára, érdemes egyre rástartolni.

- Xiaomi hátitáska 

 

12. Xiaomi infrás hőmérő

A retró hőmérők ideje már rég lejár, a sima digitális meg már csak simán béna. Itt az ideje beújítani az infrás verzióra, mert ezzel érintés nélkül lehet testhőmérsékletet mérni, ami elsősorban kisgyerekeknél jöhet jól, meg akkor, ha nagyon gyorsan kell az információ, mivel A Xiaomi eszközénél nem kell várni az eredményre. Én is ilyet használok, és tök jól működik.

7_5.PNG6.400 forintért erősen ajánlott vétel, érdemes sietni vele.

- Xiaomi infrás hőmérő

 

13. Elektromos cipőpucoló

Annyira utálom kiboxolni a bőrcipőimet, hogy az már durva. Nemrég ráleltem erre a csodára, és most veletek együtt küzdök én is a félig indokolatlan vásárlási ingeremmel. Egy elektromos kefe meg 4 különböző fej jár hozzá. Rákened az ápolószert, pillanatok alatt szétkened ezzel a cuccal, vársz 5-10 percet, majd fényesre suvickolod ugyanilyen rövid idő alatt. Engem a gyorsasága miatt érdekel nagyon, meg szerintem nem is leszek olyan maszatos utána, mint a manuális verziónál.

8_4.PNG

Kőkemény 2.500 forintba kerül, vagyis ez sem üríti ki a pénztárcánkat.

- Elektromos cipőpucoló

 

Olvass még több kínai cuccról! >>