Nem tudod, mi ez a nagy 11.11 őrület? Elmagyarázzuk!

1280x720.jpg

Aki foglalkozik a Kínából rendelés világával, bizonyára észrevette, hogy a csapból is a 11.11 téma folyik. Ha téged is foglalkoztat, hogy mégis mi lehet ez, jó helyen jársz, ebben a cikkben elmagyarázzuk.

A dupla 11, azaz november 11-e a hivatalos szingli nap Kínában, ilyenkor ünneplik az egyedülállók a kötöttség nélküli életet, és meglepik magukat valami szép ajándékkal. Kínában ennek igen nagy hagyománya van, így nem csoda, hogy a webshopok is gőzerővel dolgoznak, hogy megsegítsék az ünnepet egy nagy rakás leárazással és játékkal.

Ugyan a nagy nap csak 11-én lesz, mégis a GearBesten már 1-je óta tart a bemelegítés a promóciós oldalon, és egészen november 20-ig tart az ünneplés. Három fő szakaszra bontható a programsorozat:

  • November 1-7: játékok kuponokért és ajándékokért,
  • November 8-13: fő esemény, ekkor lesznek az igazán nagy leárazások
  • November 13-20: after party

Az első szakasz főleg a játékok és flash sale-ek köré szerveződik. Ismét találkozhatunk a jól ismert játékokkal, van például Lucky Bag, ami lényegében egy zsákbamacska. Megvesszük a csomagot valamilyen áron, és megérkezéskor fog kiderülni, hogy mit rejt, de garantáltan értékesebb terméke(ke)t, mint amennyit fizettünk érte. Láttunk már nagyon vicces nyereményeket is ilyen játékon, érdemes vele játszani.

2.PNG

Van még a szokásos doboz nyitogatós játék, ahol mindenkinek három lehetősége van, hogy értékes ajándékokat vagy kuponokat nyerjen. Lehetőség van újabb esélyeket is szerezni szocmédiás megosztásokkal vagy GB pontok beváltásával (20 pont = 1 esély), maximum napi 5 darab erejéig.

Természetesen van flash sale is, és az olcsó kütyük mellett komolyabb termékek is elvihetők jelentősen olcsóbban. Fű alatt megszereztük nektek a termékek listáját, amiket jóárasítva fognak kínálni:

falsh_sale.PNG

Új vásárlóknak azzal próbálnak imponálni, hogy plusz 3 dolcsit engednek az akciós árakból (is). Egy másik érdekes játék a Snap up. Napi két alkalommal (helyi idő szerint 1:00 és 17:00) meghirdetnek 8 terméket, amiket olcsóbban, ezek közül 4-et konkrétan féláron lehet megszerezni. A lényeg a gyorsaság, ugyanis mindből csak 20 darab van. Egy bevált trükk, hogy előre kosárba teszitek a terméket, és amikor az óra pontosan 1:00-t vagy 17:00-t mutat, instant klikkeltek a vásárlásra.

1.PNG

Napi egy szerencsés vásárló visszanyerheti a rendelése árát, azaz konkrétan ingyen rendelhet, ha megosztja a promó oldalt valamelyik szocmédia csatornán, feltünteti a rendelését és betageli a Gearbest-et (@Gearbest). Részletesebb útmutató itt. A megosztók közül minden nap, minden platformon 1-1 ember lesz a szerencsés nyertes. Egy szerencsés olvasónk már vissza is nyert így egy 30 dolcsis rendelést, szóval simán van esély.

Nem hagyhattak ki egy nagy Xiaomi leárazást sem, vannak továbbá kategória kuponok és ajánlatok, és a most piacra kerülő újdonságok között is válogathatunk.

3.PNG

Végezetül vannak a már ismerős Add-on ajánlatok. A lényeg, hogy ha 60 dolcsi felett vásárolunk egy másik terméket 1,11 dolcsiért megkaphatunk, ugyanez a helyzet $99 felett, ekkor 11,11 dollár a másik termék vételára. Részletes útmutató képekkel itt található.

Ezen kívül lehet bele lehet még futni egy-egy gyűjteménybe, kuponokba, úgyhogy érdeme bóklászni a GB oldalán. November 8-tól indulnak majd az igazán menő ajánlatok, amikről azt mondják, hogy mindenki hasra fog esni tőlük. Így legyen, mindenesetre, ha a második szakaszról is kiderülnek információk, újabb cikkel jelentkezünk.