No.1 okosóra válogatás - Beépített GPS és egyéb nyalánkságok

no1.PNG

A kínai No.1 okosóra gyártó a legnagyobbak közé tartozik az iparágban, nagyon sok termékkel örvendeztették már meg a közönséget. Voltak félrecsúszott próbálkozásaik, de összességében általában nagyon jóra értékelik a termékeiket a vásárlók, és masszív rajongói bázist tudhatnak magukénak.

Az utóbbi időben nagyon terjeszkednek, amit az is mutat, hogy a kevés kínai gyártó közé tartoznak, akiknek értelmes kinézetű és tartalmú, angol nyelvű oldaluk van. Legújabb órájuk, az F5, ami funkcióit tekintve inkább egy óra formájú okos karkötő.  Annyira új, hogy egyelőre nem sok publikus infó érhető el róla az interneten, de megkeresésünkre készségesen válaszoltak.

no_1-f5-smartwatch-band-1jpg-2.jpg

Megtudtuk tőlük, hogy elég menő fícsöröket kínál, többek között beépített GPS-t is kapott, valós idejű időjárás és magasság adatokat szolgáltat. IP67 védettséggel is rendelkezik, így zuhanyozni is nyugodtan magunkkal vihetjük, sőt, még az úszómedencében sem kell levennünk. Ha valaki rendszeresen úszik, kifejezetten hasznos társa lehet. Okos karkötőhöz képest nagyon komoly felhozatal, azt meg kell hagyni. Mivel még előrendelési státuszban van, igencsak meggyőző áron kínálják az oldalukon.

gt1-1.jpg

Szeretnél ingyen szíjakat szerezni az okos karkötődhöz? Most erre is lehetőség van a No.1 oldalán egyszerű feladatok végrehajtásával. Ebből is láthatjuk, hogy európai szemlélettel nézik a piacot, nem a tipik kínai marketingtrükkökkel próbálkoznak. Az F5 elődjéhez, az F4-hez zsebelhetjük be ezeket az ajándékokat. Ez egy klasszikus kinézetű okos karkötő, a Xiaomi Mi Band 2 közvetlen konkurense, de sokkal több szenzort és funkciót kínál nála. Szintén por- és vízálló, 20 nap üzemidőt kínál és többféle watchface is rendelkezésünkre áll.

d5-pro.png

A D5 Pro egy sokkal komolyabb darab, és nem utolsó sorban barmi jól néz ki. Teljes értékű Androidot futtat, így a felhasználási lehetőségek száma szinte korlátlan. Navigálhatunk, netezhetünk vele, de akár még játszhatunk is, és még a 3G hálózatokat is támogatja. Órához képest igen komoly hardvert szereltek bele a gyárban, ez abból is látszik, hogy Antutuban 22784 pontot ért el. Nemrég még a telefonok álltak ilyen szinten...

13-1.jpg

A GS8 a sportos vásárlók szívét akarja meghódítani. Ugyan nem Androidos, hanem saját szoftvert futtat, mégis kapott SIM foglalatot. A szokásos okosóra funkciók mellett szintén cserélhető szíjjal büszkélkedhet, és számos színben elérhető.