Motospeed, Xiaomi és egyéb IT termékek – jobb munka, kellemesebb zombi mészárlás

in-stock-original-xiaomi-portable-mouse-optical-bluetooth-4-0-rf-2-4ghz-dual-mode-font.jpgMit vehet az ember Kínából, ha periféria-mániás vagy épp imádja a számítógépes kiegészítőket? Például szuper – vagy más felhasználói csoportot  célzó – egereket. Talán az egyik legajánlottabb a témában a Motospeed Avago A3050 nevet kapott, vezetékes gamer egér, hiszen 4000 dpi felbontásával nem lesz túl sok, nálunk gyorsabban reagáló játékos. Ha mégis, az már nem a kiegészítő hibája. A visszafogottabb dizájnhoz világítás és természetesen állítható felbontás is jár, mindez ötezer forint alatt.

motospeed.jpg

A Motospeed után még erősebb ellenfél lehet a Rapoo V29S a maga 7000 dpi felbontásával, színes megvilágítással, valamint hét darab, külön funkcióval rendelkező gombbal, és az ehhez tartozó, kevesebb mint hétezer forintos árával.

rapoo-v29s.jpg

Nem a játékot, hanem sokkal inkább a munkát könnyíti meg a Rapoo T8 egere, amely Apple-szerű letisztultságot biztosít, gyakorlatilag semmilyen gomb nincs rajta, cserébe beépített touchpaddal rendelkezik, így az ujjmozdulataink szabadon programozhatók. 11.000 forintért nem is tűnik annyira drágának, cserébe a márkáért és a különleges megoldásért.

rapoo-t8-1.jpg

Nagy kedvencünk, a Xiaomi terméke a Bluetooth 4.0-s, vezeték nélküli egér a maga  szintén letisztult megjelenésével, extraként most akciós is, alig több, mint ötezer forintért vihető. Nálunk ez az abszolút kedvenc az alumínium burkolatával együtt.

xmsb01mw-original-xiaomi-mi-bluetooth-4-0-portable-wireless-mouse-optical-rf-2-4ghz-dual-mode.jpg

Amitől ne várjunk túl sokat, az a márka nélküli, Bluetooth 3.0 kapcsolatot ígérő, magát gamer egérnek mondó kiegészítő, elvégre 1900 forintért még Kínából sem kapunk csodát, ellenben hosszú LAN partik helyett otthoni, átlagos használatra teljesen jó lesz , ütni-vágni sem sajnáljuk majd. Ehhez hasonlóan felhasználásra jó a HXSJ X50 és X40 egér is, amennyiben ha nem munkára vagy játékhoz szeretnénk használni őket, akkor tökéletesen megfelelnek, és kifejezetten elsőosztályú az ár-érték aránnyal rendelkeznek.

Mi lenne velünk egérpad nélkül? Egy igazán jó, csúszásgátló alátét nemcsak az egér, hanem a billentyűzet alá is nagyon fontos lehet, az alábbi termék háromféle méretben, világtérkép mintával érhető el, ráadásul 2000-3500 forintos árával kifejezetten jó áron kapható most.

egeralatet.jpg

Azokra is gondoltunk, akik épp nem egér vásárlásán törik a fejüket, hanem például ágyból játszanának, szörföznének a neten. Nekik mutatjuk meg az összehajtható, elég futurisztikus, enyhén transzformers megjelenésű laptop asztalkát, amelyhez külön egér tartó is jár a maximális kényelem érdekében. Alumínium váz és csúszásgátló fülek is találhatók rajta, hogy ne essen ránk a notebook akkor sem, ha már nagyon vízszintesben próbálunk ébren maradni.

laptoptarto.jpg