Egy messzi-messzi webáruházban – Star Wars termékválogatás

milleniumfalconlego.jpgStar Wars 1977-ben kezdte el világkörüli útját, és azóta is töretlen sikernek örvend. Az elmúlt 40 év alatt számtalan hír, teória és rekord köthető az univerzumhoz. George Lucas 2005-ben A sith-ek bosszúja című filmmel befejezettnek vélte a filmes univerzumot, amiben Anakin Skywalker életútját követhettük végig. 2012-ben hatalmas meglepetésre a Disney megvette a franchise-t, és folytatta az erő legendájának történetét. A sorozat legújabb tagjának (Az utolsó jedik, december 14.)  debütálásáig már kevesebb, mint 80 nap van, ehhez kapcsolódóan készültünk a rajongók számára egy egyedi termékválogatással.

3D fém puzzle>>

Ez a 3D-s fém puzzle kiválóan használható készségfejlesztő célokra 10 éves kor fölött. Ezekkel a játékokkal növelhetjük a gyermek problémamegoldó képességét és kreativitását. Továbbá közös családi szórakozásnak is kiváló. Kiemelendő, hogy nincs szükség csavarhúzóra illetve más eszközre az összeszereléshez. Az elkészült X-szárnyú tökéletes dísze lehet az asztalunknak. Tie fighter, X-wing, Millennium Falcon és Csillagromboló kiadásban érkezik egyenesen a Gearbest webáruháztól, pár ezer forintos áron.

3D lámpa>>

Minden rajongónak kötelező darab ez a Halálcsillagot ábrázoló lámpa. A készülék minimalista dizájnnal és csúcssásgátló korongokkal rendelkezik. Képes akár hétféle színben is világítani, illetve 1 méter hosszú USB kábelen keresztül veszi fel az áramot. Bár olvasáshoz biztosan nem lehet használni, viszont hangulatvilágításnak tökéletes. Létezik Darth Vader alakú változatban is, ami még menőbb kinézetet kölcsönöz a lámpának. Ezek a termékek most nagyjából 2000 Ft-ért megvásárolhatóak, és a kiszállítás miatt sem kell aggódnunk, hiszen ingyenes.

BB8 RC robot>>

A Star Wars 7 egyik legközkedveltebb szereplője BB8. A kis robot rengeteg ember szívébe lopta be magát, pedig még beszélni sem tud. Most akár mi is irányíthatjuk, hiszen elérhető RC változatban. A strapabíróság érdekében külseje törésálló bevonattal lett ellátva. A feje és a teste pedig mágnesesen kapcsolódik egymáshoz. Rendelkezik egy 3D LED lámpával és hangszórókkal is, amiből az ikonikus zenék csendülnek fel. Nagyjából 30 méter átmérőjű körben irányíthatjuk, és akár 30 perc alatt képes feltöltődni. Ideális választás a fiatal Star Wars rajongóknak, hiszen nem kerül többe 9.000 Ft-nál, így nem veszítünk sokat, ha a gyerkőcöt a lépcsőn lefele is követi kis robot barátja.

Star Wars figurák és LEGO-k

Számtalan gyűjthető figura és LEGO másolat található a GearBest webáruházban. Fontos megemlíteni, hogy ezekért a termékekért Európában több tízezer forintot is elkérnek. Ha nem fontos az eredetiség, akkor a megfelelő darabokat Kínából is beszerezhetjük. Tökéletes arra, hogy kifejezze, mennyire rajongunk a franchise-ért. Találhatunk itt 267 darabos R2D2 vagy 260 darabos Millennium Falcon LEGO-t. Továbbá polcdíszként is használható Darth Vader vagy Yoda szobrot. A két műfaj találkozásánál találhatóak a kézzel összeépíthető szobrok. Ezek kiváló szórakozást nyújtanak az egész családnak. Ebből a fajtából is elérhető rohamosztagost, illetve Vadert ábrázoló verzió. Szerencsénkre ezek a termékek kitűnő áron kaphatóak a GearBest webáruháztól. Érdemes egy pillantást vetni ezekre a termékekre bárkinek, aki rajong a Star Wars univerzumért.