Előrendelhető a Vernee Mix 2 - Must have látatlanban

screen-shot-09-26-17-at-09_27-pm-003-696x460.pngA Vernee Mix 2 egy sokadik másolási próbálkozás, ami a Xiaomi Mi Mix 2 telefonját célozza meg, de ezúttal talán többet is kapunk, mint eddig. Az utóbbi időben hír hírt ért, hogy ilyen káva nélküli, olyan lekerekített kijelzőjű, amolyan kerámia hatású telefont dobott piacra az 'XY' gyártó. Ezek általában jó telefonok voltak, de csak messziről ugatták a nagykutya eredeti Mi Mix minőségét.

screen-shot-09-26-17-at-09_26-pm.png

Több helyen azt tapasztalhattuk, hogy a dizájn úgy nagyjából még rendben van, de a kijelző lekerekítése sajnos már nem fért bele a büdzsé kategóriába. Na az alábbi Vernee telefonba már egy ilyen lekerekített, 2160x1080 pixel felbontású, 6 inch képátlójú panel került, ami elképesztően jól néz ki, akárcsak az eredeti. Talán most már ki tudjuk mondani, hogy a kisebb gyártók is tudnak hasonló szépségeket felmutatni - ezen a téren - mint a Xiaomi.

screen-shot-09-26-17-at-09_28-pm-001.png

Elől és hátul is teljesen üveg bevonatú, hihetetlen impozánsan néz ki. Hasonló kialakítású a most megjelent iPhone 8 is.

Hardverben talán nem a legfelső kategória, de probléma mentesen fut majd rajta minden, hisz egy Mediatek Helio P25-ös processzor hajtja, amit 4 gigabyte memória támogat. Már személyesen nálam is járt egy P20-szal szerelt telefon, ami még kissé gyengébb is, de tökéletesen tette a dolgát. Vannak olyan pletykák is, miszerint Helio X30-as csúcskategóriás SoC kerül bele, de a Gearbest adatlapján az előző (P25) szerepel. Mindkettővel jó vétel lehet, de ha netán mégis az X30-al szerelték, akkor az 'must have' telefon lenne.

screen-shot-09-26-17-at-09_27-pm-001.png

A Vernee egy kiemelkedően dinamikusan fejlődő gyártó, mely számos nem megvetendő készüléket szabadított már a világra. Gondolhatunk itt a remek ár/érték aránnyal megáldott Marsra, vagy akár az Apollo szériára. Éppen ezért is ajánljuk ilyen biztonsággal a rendelését.

Sok idő óta ez az egyetlen telefon ebben a szegmensben, ami igazán felkeltette az érdeklődésem. Végre valami új, kicsit más mint a bevett telefonsablonok. Most érezhetjük azt, hogy kapunk egy fajta pluszt a pénzünkért.

screen-shot-09-26-17-at-09_27-pm.png

Most elővételben 50.000 forintot kell érte letenni, de várhatóan ez az összeg még feljebb fog kúszni. Most az alacsony dollár miatt is ilyen olcsó, ezt sem szabad elfelejteni. Nagy örömünkre szolgál, hogy itt is elérhető a vám- és áfamentes EU Express szállítás 1.500 magyar pénzért, így biztosan nem fogják meg a határon, hogy a nyakunkba varrják az áfát.

Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, hogy a karácsonyi rendelésdömping miatt nagyon hamar meg kell rendelni azokat a termékeket, amiket be szeretnénk tenni a fa alá. Mi is berendeltünk egyet, egyrészt mert nagyon megtetszett, másrészt meg mert ilyet muszáj tesztelnünk részletesen is

Itt megvásárolható >>