Legyél te is a levegő ura - drón válogatás

dji-spark-drone-review-11-696x464.jpgAz elmúlt évek technikai fejlődése lehetővé tette, hogy madártávlatból is profi felvételeket készíthessünk. A drónok megjelenése gyökeresen megváltoztatta a hobbi videósok, vloggerek életét. Ezért nem véletlen, hogy egyből a legkelendőbb termékcsaláddá váltak. Számos gyártó gőzerővel dolgozik azon, hogy kiemelkedő termékkel rukkoljon elő. A Banggoodnál számos drón kapható akciósan, így készítettünk egy válogatást, hogy te is a levegő ura lehess!


Az egyik piacvezető gyártó a DJI, akinek legújabb modellje a Spark. Ez egy belépő kategóriás eszköz, amit gyerekjáték kezelni és remek felvételek készíthetőek a segítségével. A születésnapi akcióknak köszönhetően a DJI üdvöskéje most sokkal olcsóbban kapható, és a szállítással sem kell bajlódnunk, hiszen ingyenesen érkezik a kínai raktárból. Az Eachine készített egy hasonló formatervezéssel rendelkező drónt, ami nagyjából 12.000 Ft-ba kerül. Az E56 cserélhető akkumulátort és roppant érdekes irányítást kapott. A hozzá kapott ergonomikus vezérlőt a levegőben mozgatva reptethető. Kiemelendő, hogy könnyen összehajtható, így kis helyen is elfér a táskában.

63a07649-66ec-442c-8bad-0f798379c015.jpg

A legjobb ár-érték arányú eszközöket gyártó vállalat az MJX, akik különleges, agresszív kialakítású drónjaikkal vonták magukra a figyelmet. A B2W névre hallgató gépet, akár 20 percen keresztül is használhatjuk, és ha lemerül az akkumulátor az sem probléma, hiszen automatikusan visszarepül a gazdájához. Továbbá az irányíthatósága is kitűnő a modellnek. A B2W a 920847 kupon használatával 25%-kal olcsóbban megvásárolható a Banggodnál. Kistestvére a B3, ami kiváló menetstabilitással rendelkezik. Nagy előnye, hogy bármilyen GoPro szabvány akciókamerával használható, így remek légi képek készülhetnek a segítségével. A LED világítással is rendelkező drón most a 1c2728 kóddal 20.000 Ft-ért a miénk lehet.

d3.jpg

Végére nem is maradhatna más, mint a legsokrétűbb kínai gyártó, a Xiaomi terméke. A Mi Drone hasonló képességekkel bír, mint a Phantom viszont 30.000 Ft-al olcsóbb. Ez a remek eszköz képes akár 4K felvételek készítésére is, és három tengelyű képstabilizátorral rendelkezik, ami elengedhetetlen a tökéletes felvételekhez. A GPS asszisztált repülés nagyban megkönnyíti a vezérlést, és akár 27 percen keresztül lehetünk a levegő ura. Az eredeti áránál 10%-kal olcsóbban vásárolhatjuk meg a e20583 kódot használva.