Unod már, hogy folyton lemerülsz? – Előrendelhető az Oukitel K3

Az érintőképernyős óriás kijelzők elterjedése gyökeresen megváltoztatta a mindennapjainkat. Hirtelen minden sokkal egyszerűbb lett, viszont a nagy felbontású megjelenítők kvázi "megették" az üzemidőt. Sajnos az akkumulátorok fejlődése nem tudta követni az energiaigény növekedését, így sokszor elkerülhetetlené vált a lemerülés. Erre kínál tökéletes megoldást az Oukitel K3.

Az Oukitel mérnökei már bebizonyították, hogy remek okostelefonokat képesek összerakni. Ennek tökéletes példája a szintén brutális üzemidővel rendelkező K6000. A legújabb alkotásuk, a K3 kiváló specifikációval rendelkezik. Az alumínium ötvözetből készült ház előlapján egy 5.5 inch-es, Sharp Full HD kijelző kápráztatja el a szemeinket. Érdekesség, hogy elől és hátul is duál, így összesen négy kamerával rendelkezik, amit még hasonló okostelefonban sohasem láthattunk.

A gép belsejében egy nyolc magos MT6750T processzor és 4 GB RAM található. Ezek mellett 64 GB bővíthető belső memória teljesít szolgálatot. A készülék a legújabb  Android Nougat rendszert futtatja és rendelkezik giroszkóp szenzorral is, aminek segítségével virtuális valóság headsetekkel is kitűnően használható.

A telefon legfontosabb része kétségtelenül a 6000 mAh kapacitású akkumulátor, ami gyorstöltés funkcióval is rendelkezik, így akár 1 óra 50 perc alatt feltölthető. Továbbá power bankként is funkcionál, így más eszközeinket is tölthetjük segítségével. A K3 előrendelői státuszban van, így az eredeti árnál jóval olcsóbban elérhető. Ha valaki nem elégszik meg ezzel a brutális üzemidővel, annak remek alternatíva az Oukitel K10000, ami nevéhez hűen 10000 mAh kapacitású áramforrással rendelkezik. Ezzel biztosan nem merülsz le egy hamar!