Egyszerűbb élet fillérekből – Blitzwolf termékválogatás

banner_m.jpgA Blitzwolf nevével ellentétben nem egy tősgyökeres német vállat, hanem egy remek kínai gyártó, aminek jelmondata: "egyszerűbb élet fillérekből". Az elmúlt években számos kiváló minőségű és kedvező árú termékkel hívták fel magukra a figyelmet. Strapabíróság és kreativitás mesterien egyesül eszközeikben. A Banggood 11. születésnapja alkalmából rengeteg akcióval próbálják elnyerni a vásárlók kegyeit.

Nem is kezdhetnénk a sort mással, mint az elmúlt hónapban debütáló BW-BS3 selfie bottal. A több funkcióval rendelkező eszközt használhatjuk klasszikus módon, és kihajtható talpainak segítségével állványként is funkcionál. Legnagyobb előnye kétségtelenül a Bluetooth vezérlő, ami nagyban megkönnyíti kedvenc képeink elkészítését. A BW-BS3 most az eredeti áránál sokkal olcsóbban, nagyjából 4000 Ft-ért elérhető.

 

A Blitzwolf specialitása a kitűnő minőségű adatkábelek gyártása. A szövetborítású vezetékek rendelkeznek gyorstöltő funkcióval, és kaphatóak lightning, type-C, illetve micro USB változatban is. Ha már a töltésnél járunk, érdemes megemlíteni a 6700 mAh kapacitású power bankot, ami sokszor megmentheti az embert a lemerüléstől. Ha valaki keveselli ezt a méretet, annak ott a 10000 mAh kapacitású külső akkumulátor, amivel még tovább életben tartható eszközünk. Létezik továbbá egy napelemes verzió is, ami túrázóknak ideális választás.

 

 A zene szerelmeseinek is tartogat meglepetéseket a vállalat. A BW-F4 Bluetooth speaker tökéletes választás mindazoknak, akik egy hordozható zenelejátszóra vágynak. 4000 mAh kapacitású áramforrással rendelkezik, ami nagyjából 10 óra üzemidőt eredményez. A rendkívül könnyen beüzemelhető készülék 21%-kal olcsóbban lehet a miénk. Másik nagyszerű termékük a BW-ES2, ami egy ergonomikus fülhallgató. A szövetborítású vezetékkel ellátott stílusos eszköz beépített mikrofonnal rendelkezik, és alig kerül többe 4.000 Ft-nál. A végére pedig egy virtuális valóság headset maradt. A BW-VR3 segítségével testközelből élhetünk át olyan élményeket, mint a delfinekkel úszás vagy az ejtőernyőzés.