Iskolakezdési kedvezmények a Xiaomitól

paa0001w-2-1-0eac-6eoa-1.jpgEgyre többször esik az eső és borul be az ég, közeleg az ősz. Szeptember egyetlen pozitívuma az iskolakezdés, amikor újra kinyithatjuk kedvenc tankönyveinket és találkozhatunk szeretett tanárainkkal. Viccet félre téve tényleg van valami jó az ősz közeledtében, az pedig nem más, mint az iskolakezdési kedvezmények a Xiaomitól.

Egy egyetemista elengedhetetlen kelléke egy jó minőségű külső akkumulátor. Nagyjából 7000 Ft-ért kapható a Mi Power Bank 2, ami 20000 mAh kapacitású és segítségével elkerülhetjük a váratlan lemerüléseket. Emellett mindenképpen szükségünk lesz egy jó minőségű vezeték nélküli egérre. A Xiaomi alumínium ötvözetből készült eszköze 37%-kal olcsóbban elérhető. Egy fárasztó nap után hazaérve nincs is jobb, mint kedvenc zenéinket hallgatni. 

pas0005s-1-03b2-fdib.jpg

A Square Box Bluetooth Speaker akár 10 órán keresztül képes a legjobb zenéket megszólaltatni, és most alig kerül többe 9000 forintnál. Ha nem akarjuk zavarni a család többi tagját, akkor szükségünk lesz egy kiváló minőségű fülhallgatóra. Erre is megoldást nyújt a kínai Apple-nek becézett Xiaomi. Különleges, prémium kinézetű fülhallgatója tökéletes társ nem csak otthon, de sportolás közben is.

pae0031-1-afb0-yuj6.jpg

Az iskolai mindennapokhoz hozzá tartozik a rendszeres mozgás. Fejlődésünket tökéletesen nyomon követhetjük egy okosmérleggel. Az eszköz segítségévvel monitorozhatjuk testünk test/zsír százalékát és víztartalmát. Xiaomi terméke az iskolakezdésre való tekintettel 41%-kal olcsóbban kapható. Adatainkat megjeleníthetjük egy Redmi Note 4X telefonon, ami 5.5 inch-es Full HD megjelenítővel rendelkezik. A gyártó egyik legjobb ár/érték arányú terméke nagyjából 50.000 Ft-ért ingyenes házhozszállítással lehet miénk a TomTop polcairól.

pas0008-1-0598-n7r8.jpg