Technológia, ami neked készült – Vernee az új Xiaomi?

vernee-mars-pro-696x392.jpgVernee egy relatíve fiatal gyártó, viszont rengetegszer bebizonyította már, hogy remek készülékekkel tud elő rukkolni. Európában nem véletlenül zengenek ódákat a termékekről. Kiváló formatervezés, erő és stabilitás a telefonok legfőbb jellemzői. Szerencsénkre a napokban indult egy óriási Vernee leárazás a GearBestnél.

Egyik legnépszerűbb készülékük a Thor Plus, ami 6200 mAh akkumulátor kapacitással rendelkezik. Összehasonlításképp a hasonló Android 7.0-t futtató Samsung Galaxy S8-ba 3000 mAh kapott helyet. A kedvező dollár árfolyamnak köszönhetően ingyenes házhozszállítással nagyjából 33.000 Ft-ért lehet a miénk. A termékcsalád másik tagja a Thor E, ami szintén hatalmas kapacitású akkumulátorral rendelkezik. A gyors töltéssel és ujjlenyomat szenzorral ellátott készülék 23%-kal olcsóbban kapható a hetekben.

Legújabb készülékük a Mars Pro, több toplista élére is felkerült az elmúlt hónapban. Az 5.5 inch-es Full HD megjelenítő a tökéletes képminőségéért, míg a 6 GB RAM az akadásmentes Android 7.0 futtatásáért felel. A nyolc magos processzorral és 64 GB bővíthető belső memóriával rendelkezik a Vernee új üdvöskéje. Ez a kiváló ár/érték arányú készülék ingyenes kiszállítással a konkurencia töredékéért érkezik a GearBest raktáraiból.