Mindig biztonságban a lakás? IGEN! – biztonsági kamera válogatás

6bacad94-1dc7-413e-9b52-838487eef5f5.jpgSok család egyáltalán nem foglalkozik otthona biztonságával. Hétvégi házaink pedig szinte őrizetlenül várják a rossz szándékú embereket. Számos biztonsági kamera nyújt tökéletes megoldást ezekre a problémákra. A Banggood 11. születésnapja alkalmából most ezek az eszközök is remek áron kaphatóak.

A Guudgo belépő kategóriás készüléke HD felbontáson rögzít. Felvételeinket az Amazon felhő szolgáltatásán tárolhatjuk ingyenesen 15 napig. A bébiőrként is használható kamera fejegysége bármilyen szögben állítható, így nem kell bajlódnunk elhelyezéskor sem. Ez a multifunkciós eszköz kevesebb, mint 6000 Ft-ért ingyenes házhozszállítással a miénk lehet. Az alig 400 Ft-al drágább nagy testvér már Full HD-ban rögzít és 2 MP szenzorral van felszerelve. Rengeteg tulajdonsága mellett képes mozgás érzékelésre, ami képet készít és figyelmeztető üzenetet küld, ha betörő jár otthonunkban.

f998cfe8-d9e5-438f-8a14-90af04af0708.jpg

Az Escam eszköze is HD-ban streamel és távolról irányítható. Ha valaki esetleg menteni szeretné a felvételeit arra is van lehetőség, hiszen 128 GB-ig bővíthető. A sok helyzetben hasznosítható kamera nagyjából 7000 Ft-ba kerül. 

Olyan termékkel is találkozhatunk, aminek fő erénye az éjszakai látómód, amiben egy kis segédfény segíti a kamerát. Emellett remek árával és könnyű kezelhetőségével próbálja felhívni a vásárlók figyelmét. Ezekkel az eszközökkel bármikor bárhol szemmel tarthatjuk otthonunkat, gyermekeinket vagy kisállatainkat.