A legjobb csúcskategóriás készülékek Kínából – Augusztus

thumb_79210_default_big-696x760.jpeg

A "gagyi kínai" sztereotípiáknak már jó ideje vége, hiszen olyan csúcskategóriás készülékek kerültek piacra a kínai gyártóktól, amik konkurenciát megszégyenítő technikával rendelkeznek. Most elérkezett a gigászok csatája, augusztus legjobbjai között válogatunk.

Meizu PRO 7

A PRO 7 a legújabb zászlóshajó, ami rengeteg újdonsággal rendelkezik. Ilyen, szinte egyedüli innováció például a hátoldalon a duál kamera alatt helyet kapó másodlagos kijelző, amin a legfontosabb értesítések jelennek meg. Ez mindenképpen új lehetőségeket teremt használat közben. Az előlapon egy 5.2 inch-es Full HD megjelenítő felel a gyöngyőrű képvilágért. A fém házban egy 3000 mAh kapacitású akkumulátor található. Többi terméktől eltérően a Pro 7-ből egy nyolc magos Helio P25-ös chip hozza ki a maximumot. Abban biztosak lehetünk, hogy az utcán mindenki ránk fog figyelni ha a Meizu kevesebb mint 140.000 Ft-os telefonját birtokoljuk.

OnePlus 5

A OnePlus talán a legismertebb kínai vállalat, ez köszönhető kiváló és egyedüli európai terméktámogatásának. Legújabb zászlóshajójuk szemkápráztató formatervezéssel rendelkezik. Előlapon a hihetetlen minőségű kijelző alatt egy villámgyors ujjlenyomat szenzor kapott helyet. A gép belsejébe a legújabb Snapdragon 835 processzor dolgozik. A telefon óriási előnye, hogy támogatja a B20-as 4G adatforgalmat, így vidéken sem kell lemondanunk a nagysebességű internetről. Az Android 7.0 alapokon nyugvó OxygenOS-t futtató OnePlus 5 most 27%-kal olcsóbban kapható a GearBestnél.

ZTE Nubia Z17

A ZTE is felveszi a versenyt a legnagyobbakkal. A divatos kávanélküli dizájnnal rendelkező telefon előlapján egy 16 MP, míg hátoldalán 12+23 MP duál kamera foglal helyet. Az 5.5 inch-es Full HD megjelenítő mellett 6 GB RAM és 64 GB belső tárhely található. A készülék USB Type-C csatlakozón keresztül tölthető és egy 3200 mAh kapacitású akkumulátor felel a hosszú üzemidőért. A ZTE csúcskategóriás telefonja a kedvező dollár árfolyamnak köszönhetően talán most a legolcsóbb, nagyjából 120.000 Ft-ért lehet a miénk.

Xiaomi Mi 6

A Xiaomi volt az első, aki Snapdragon 835 SoC-al szerelt készüléket dobott piacra, megelőzve ezzel több nyugaton ismert vetélytársát. Az egyszerű és szimmetrikus készülékház vízálló kivitelt kapott. Mindössze 7,5 mm széles MI 6 sztereó hatású hangzásvilágával és elképesztő méretű 128 GB beépített belső memóriával próbálja meggyőzni vásárlóit. A napokban bejelentett MIUI 9-re frissíthető készülék magyar nyelvű menüt is tartalmaz. A GearBest akciójának köszönhetően 30%-kal olcsóbban, ingyenes kiszállítással érkezik a kínai raktárakból.