Pre-sale Xiaomi telefonok – Újdonságok röhejes áron

xiaomi_redmi_note_5a_2_1502971631788.jpgKedvenc kínai áruházaink mindig szereznek be újabbnál újabb kütyüket, hogy a kifutottakat lecseréljék, ezúttal a telefonok között keresgéltünk. Bár az időjárás épp kegyes hozzánk és esténként már fázunk is, egy jó kis ajánlat talán felmelegíti a testünket-lelkünket.

Szinte még be sem jelentette a kedvenc kínai gyártónk a Xiaomi Redmi Note 5A-t, máris előrendelhető. Főleg a hölgyeknek kedvez a cég, ugyanis arany, pezsgő, rose gold a fő vonal, bár akad ezüst színű változat is, ehhez a férfias fekete előlap jól áll.

2-xiaomi-redmi-5a-is-confirmed-to-launch-on-august-21.jpg

A Redmi Note 5A százkilencven dolláros – átszámítva mintegy ötvenezer forintos – pre-sale árával pofátlanul jó vásárnak számít,

hiszen nem sok neves készüléket adnak ennyiért két Gigabájt RAM-mal, 13 megapixeles kamerával, ráadásul négymagos, erős processzorral és a milliók által használt MIUI 9 kezelőfelülettel.

Külön jó hír, hogy egyszerre tehető bele két darab SIM kártya és microSD bővítő is, előbbiek dual standby funkciót tudnak. A Note 5A szeptember 9-ig rendelhető elő, a szállítás szeptember 11-én indul. Az említett árhoz csak az EU Express szállítás díja jön hozzá, ez nincs tíz dollár, így további fizetnivalóval - vagyis vámmal és ÁFA-val - már nem kell számolunk.

21035321_1648303305189329_347550500_o.jpg

Talán még előbbinél is jobb vételnek számít önmagában a Xiaomi Mi 5c,

hiszen mindössze 200 dollárba kerül, ezért kapunk egy csodaszép, fémből készült külsőt, MIUI kezelőfelületet, gyors processzort, 3 Gigabájt RAM-ot, szebb kijelzőt és egy 12 megapixeles kamerát is.

A majdnem 3000 mAh-s akkumulátort biztosan nem kell majd sűrűn tölteni, két napot is gond nélkül kibírhat a Mi 5c. A Gearbesten már elérhető a Xiaomi Mi 5c pink és arany színekben, itt is érdemes az EU Express szállítás néhány dolláros költségét kifizetni, így nem lepnek meg minket a vámosok.