Előrendelhető a Bluboo S8 – Új ár/érték bajnok?

bluboo s8

A Bluboo-nak megint sikerült maradandót alkotni az S8 névre keresztelt okostelefonnal, mindezt hihetetlen olcsón.

Az S8 kódnév már ismerős lehet, hiszen a Samsung is így jelöli eszközeit. Nem véletlen a névrokonság, a két telefon formatervezése nagyban megegyezik, azonban jótól ötleteket meríteni sosem szégyen. A készülék három színben (kék, arany és fekete) érkezik. 5.7 inch-es 18:9 képarányú megjelenítőt kapunk, ami a telefon széléig elér, így olyan hatást kelt, mintha egyetlen nagy kijelzőt tartanánk a kezünkben.

A Bluboo újdonsága nem követte el a Samsung hibáját. Az ujjlenyomat szenzort a kamera alá, és nem mellé rakták, így kisebb eséllyel tapicskoljuk azt össze. Az olvasó ígéretük szerint 0.1 másodperc alatt képes feloldani. A hátlapon egy 13 MP-es ellátott dupla, míg az előlapon egy 5 MP-es szimpla kamerával készíthetjük el kedvenc képeinket.

A készülékházban egy nyolc magos MTK6750 processzor dolgozik. 3 GB RAM és 32 GB belső tárhely áll rendelkezésünkre, ami microSD kártyával bővíthető, így sosem kell aggódnunk, hogy nem tudjuk a legjobb zenéinket magunkkal vinni nyaralásra. USB Type-C kábelen veszi fel az áramot, és gyorstöltés funkció is elérhető. Az akkumulátor 3450 mAh kapacitású, ami akár több napos használati időt tesz lehetővé.

Az Android 7.0 Nougat rendszeren magyar nyelv is elérhető. A telefon két nano SIM-et is képes kezelni és támogatja a B20-at, így Budapesten kívül is elérhetőek a leggyorsabb hálózatok. Az S8 talán legnagyobb hibája, hogy nem rendelkezik 3.5 mm-es jack csatlakozóval, viszont ezt is könnyen orvosolhatjuk, hiszen a dobozban ingyen kapunk egy átalakítót.

Ez a remeknek ígérkező készülék még előrendelői státuszban van, ezért a végső ár töredékéért megvásárolható és a kedvező dollár árfolyamnak és az ingyenes szállításnak köszönhetően még olcsóbb. Érdemes sietni, hiszen a hivatalos megjelenés augusztus 28., amikor nagyjából 10.000 Ft-tal drágul a Bluboo okostelefonja.