Akciókavalkád – Alkalmi vételek Kínából

A kínai webshopok szerencsére nem fukarkodnak az akciókkal. Az elmúlt hetekben többször is bebizonyították, hogy nagyon jó áron lehet rendelni minőségi termékeket tőlük. Lássuk milyen alkalmi vételek varázsolnak majd el minket a napokban.

Mivel is kezdhetnénk, mint a nyár legnagyobb slágerének számító fidget spinnerekkel. A Gearbest meghirdette a „Szereld fel magad király fém kütyükkel” akcióját, amibe számos elegáns fidget spinner is bekerült. Az 250-700 Ft-ért megvásárolható fém pörgettyűk tökéletesen mennek az öltönyhöz is, így már tárgyalásokon is pörgethetjük kedvenc játékunkat.

Maradjunk még egy kicsit a Gearbest háza táján, ahol Oukitel vásárt tartanak. A nagy elégedettséget kiváltó K6000 Plus modell óriási kedvezménnyel érhető el a webshopban. A telefon nemcsak brutális 72 órás üzemidővel emelkedik ki, hanem nagyjából 100 perces feltöltési ideje is páratlan. Kötelező darab mindenkinek, akik mindig „bekapcsolva” szeretnének lenni. Az Oukitel többi remek terméke is akciósan kapható a Gearbestnél.

A TomTop sem akar lemaradni az árversenyben. A GearBesthez hasonlóan ők is hihetetlen Xiaomi termék akciót tartanak. Az 5,5 colos, Full HD felbontású IPS panellel rendelkező Redmi Note 4, már nálunk is volt tesztelésen. A remek értékelést kapó telefon most nagyjából 35.000 Ft-ért lehet megvásárolni. Szerencsénkre a kiszállítással sem kell bajlódnunk, hiszen Magyarországra ingyenes. Xiaomi Amazfitet is komolyan górcső alá vettük. Ez a termék nem csak gyönyörű dizájnjával, hanem remek árával is próbálja megnyerni a sportkedvelőket.

alkalmi vételekKanyarodjunk vissza egy kicsit a Gearbest webáruházához. Itt is találunk pár Xiaomi terméket kitűnő áron. A Xiaomi Air 12 laptop a konkurenciánál sokkal olcsóbban kapható. A remek kialakítással és rettentően gyors hardverrel rendelkező termék ideális választás azoknak, akik utazáshoz keresnek egy könnyű és megbízható útitársat. Ebben az évben bemutatott Mi Pad 3 sem kelt csalódást senkiben, legalábbis bennünk biztosan nem. A MediaTek hatmagos processzorát használó tablet most nagyjából 61.000 Ft-ért lehet a miénk.