Blitzwolf termékválogatás - Minőségi termékek nyomott áron

11-1.jpgA Blitzwolf azon feltörekvő kínai gyártók egyike, amelyek a mennyiség elé helyezték a minőséget, és ez a vásárlói visszajelzések szerint is eléggé bejött. Kellemes kinézetű, minőségi, megbízható, de kiváltképp nyomott árazású termékeket dobtak a piacra, jellemzően az elektronikai vonalra ráfeküdve. Gyártanak töltőket – hagyományosat és autóba valót egyaránt -, fülhallgatókat, power bankokat és még sok minden mást is, kifejezetten kedvező áron.

Blitzwolf

Fontos azt is megjegyezni, hogy a nagyobb teljesítményű töltők NEM teszik tönkre a telefonokat, ugyanis az akkumulátor vezérlőelektronikája határozza meg a felvett áram mennyiségét, nem a töltő. Amennyiben mindkét eszköz - a feltöltendő és a feltöltő - is támogat agy gyorsabb töltési szabványt, akkor a normál idő töredéke alatt végezhetünk az elektronok átpumpálásával.

Az európai fül számára is kellemesen csengő márkanévvel először a prémium töltők kapcsán találkoztunk. Mára több tucat különböző ilyen eszközzel rukkoltak elő. Ráadásul termékeik a Qualcomm cég háttér támogatását is élvezik, nevük a prémium telefonokból lehet ismerős, minőség, gyorstöltés, nagy áramleadási képesség, illetve az USB portok magas száma jellemzi termékeiket. Az összes, itt felsorolt kütyüre - ahol nincs nagyobb kedvezmény feltüntetve - most 10% kedvezményt adnak a 12Blitzw kuponkóddal.

Ilyen többek között a 40 W teljesítményt leadó BW-S7 ötportos gyorstöltő, vagy éppen a korábbi, de olcsóbb variáns a BW-S1 is, amiért mindössze 4.700 forintot kell fizetnünk. Aki megelégszik kevesebb USB bemenettel is, de nem akar lemondani a különböző Quickcharge szabványokról, annak a kisebb, cserébe könnyebben hordozható BW-S9 modell is jó választás lehet, különösen úgy hogy 20%-ot csökkenhetünk az árából a 20BWS9 kuponkóddal.

BlitzwolfAutós vonalon is igen széles a Blitzwolf palettája, számtalan szivargyújtós modellt kínál. Ütős ajánlat a 2.600 forintba kerülő, 4 portos, gyorstöltésre képes BW-C2 szivargyújtós töltő. Az európai raktárból is elérhető, és ezért sokkal gyorsabban megérkező BW-C1 ára alig 1.300 forint, cserébe szintén négy portot nyüstölhetünk. Akik a kis méretet, de a villámgyors energiaátvitelt preferálják, azok pedig válasszák a Qualcomm által is minősített BW-C9-et.

BlitzwolfAki valamilyen különlegességet keres, az is megtalálja a számítását, ugyanis a Blitzwolf termékek között van szétnyitható, 3 A áramot biztosító BW-L1 napelemes töltő, a komplett Alfa űrbázist ellátni képes hatportos, telefontartós BW-4S töltőállomás. A Samsung tulajdonosok pedig valószínűleg a Qi technológiát használó, vezetéknélküli tápellátást biztosító kütyüért fognak lelkesedni, amelyet a BW-FWC1 kódnevű termék valósít meg.

BlitzwolfA fenti folyamat másik oldalán pedig a kiváló ár-érték arányukról ismert, a Xiaomi hasonszőrű termékeit is megszorongató power bankokról sem szabad megfeledkeznünk. Az elegáns kékes-ezüst színben játszó, nagy kapacitású energiatárolókból egy komplett termékvonalat épített fel a cég, a legnagyobb testvér a BW-P5 15.600 mAh, aminek az árából a BGBWP5 kuponkóddal most 19%-ot faraghatunk, míg a két kisebb variáns a BW-P3 - ami 20%-kal olcsóbb a BGBWP3 kóddal - és a BW-P4 10.000 és 5.200 milliamperórás kapacitással büszkélkedhet.

Mindegyik eszköz kétportos és tudja a Quickcharge 3.0 gyorstöltés szabványt, hogy a töltési folyamat minél előbb véget érjen. Aki pedig kemény terepre vinne telepet, az ne legyen rest, és vegye szemügyre az IP68 védelemmel ellátott, víz- és porálló, illetve lámpaként is használható 2600 milliamperórás BW-LT5 vagy az extrém pici, de mégis, 6700 mAh kapacitással rendelkező BW-PF1-et amit akár túra közben a zsebünkben is elrejthetünk.

BlitzwolfAki pedig a fenti tároló- és töltőberendezések által nyújtott energiát minél kellemesebben szeretné felhasználni, annak érdemes egy pillantást vetnie a remek Blitzwolf hangkeltő eszközökre. A BW-F2 és a BW-F3 modelleket kifejezetten kültéri használatra tervezték, csepp- és ütésállók, és Bluetooth kapcsolaton keresztül is képesek kommunikálni.

A széria csúcsmodellje - amely felteszi az i-re a pontot - a BW-F4, amelyet 2x10 Wattos teljesítménnyel, telefonos applikáció alapú vezérléssel, mikrofonnal, különféle vezetéknélküli kapcsolatokkal és saját akkumulátor szettel látott el a gyártó, így bárhova magunkkal vihetjük, sőt akár telefonos kihangosítóként is használhatjuk.