PreSale Mix – Akciós előrendelhető termékek között válogatunk

no_1-f3-smartwatch-1.jpgMíg próbáljuk túlélni az itthoni kánikulát, addig a kínai mérnökök gőzerővel dolgoznak, hogy elkápráztassák a vásárlókat. Ez sikerül is nekik, hiszen rengeteg szuper előrendelhető terméket találunk a Banggoodnál. Ezek az eszközök általában a megjelenési árnál olcsóbban elérhetőek, míg tart az előrendelési fázis. Nézzünk pár remek ajánlatot, hogy senki se maradjon a nyári melegben sem kütyü nélkül.

A NO.1 már több remek okosórával hozakodott elő az elmúlt időszakban. Ilyen volt például az elegáns G8 is, ami kitűnő értékelést kapott a nagyközönségtől. A karóra képes SIM kártya befogadására is, így sose maradunk le egy hívásról vagy üzenetről sem. A vérnyomásmérővel is ellátott okoseszköz most 17% kedvezménnyel és ingyenes kiszállítással elérhető a webshopból.

13.jpgTérjünk is rá a gyártó legújabb termékére, ami az F3 kódnevet viseli. A sportos dizájnnal rendelkező karóra négyféle színben lesz elérhető augusztus 8-tól. A tetszetős külsőben egy 240 mAh kapacitású akkumulátor bújik meg, ami a gyártó szerint nagyjából egy év készenléti állapotban lévő működést eredményez. A termék másik szemkápráztató tulajdonsága az IP68-as védelem, amivel akár 30 méteres mélységbe is merészkedhetünk búvárkodás közben. Az időjárás és UV előrejelzésre is képes készülék körülbelül 5000 Ft-ért megvásárolható a Bangoodnál.

A BlitzWolf sem egy elveszett bárány a piacon. Eddig is rengeteg minőségi termékkel rukkoltak elő, és ez most sincsen másként. Az elmúlt év legnagyobb slágerének számító selfie botot gondolták újra. A BW-BS3 néven futó eszköz segítségével tökéletes képeken örökíthetjük meg életünk fontos pillanatait. A 148 grammos készülék több funkcióval rendelkezik: használható selfie stickként és tripodként is egyaránt, így kitűnő képeket készíthetünk kezeink segítsége nélkül is. A termék rendelkezik egy Bluetooth távirányítóval is, amivel távolról is „ellőhetjük” kedvenc fotóinkat. A legnagyobb előnye pedig az ára: előrendelve 3759 Ft-ért, ingyenes kiszállítással érkezik Július 31.-től.

46854c7b-2a48-4baa-8d0e-adbafba3a1ba.jpg

Végére pedig jöjjön egy igazi hiánypótló termék. A 21. század legnagyobb mérnöki csodája a telefontartó nyaklánc. A Baseus eszközéhez nem is szeretnék túl sokat hozzáfűzni, ideális mindenkinek, aki tökéletes kényelemben szeretné használni telefonját és tabletjét. A termék most nagyjából 2500 Ft-ért megvásárolható és július 27.-től szállítják is újdonsült kedvenc nyakláncunkat.

ss.jpg