Xiaomi a technológia lelke – avagy óriási leárazásba kezdett a Gearbest

nevtelen.pngA hétvégi pihenés után nincs is jobb, mint a világ egyik legnagyobb telefongyártó cégének az akcióiról olvasni. A pekingi vállalat az elmúlt évtizedben hatalmas fejlődésen ment keresztül. A kezdetben okostelefonokat gyártó cég ma már kitűnő okoseszközöket és házvezérlő készülékeket is tervez. Ezek a termékek vannak hihetetlen jó áron a Gearbestnél.

Ha valaki nem rendelkezik még okosotthon eszközzel, annak érdemes elgondolkozni a Xiaomi Aqara biztonsági csomagján. Ezek a rendszerek segítenek megvédeni otthonunkat a betörésektől és sok segítséget nyújtanak a mindennapokban. A csomagban négy eszközt kapunk mindössze 13.350 Ft-ért és kapunk hozzá ingyen egy Bluetooth nyomjelzőt, hogy kulcsainkat is biztonságban tudjuk.

Nem lehet szó nélkül elmenni a nagy sikerű Mi Band 2 mellett sem, amit mi is teszteltünk. Ez az okoskarkötő egy elérhető választás, ami tökéletes társ a mindennapi sportoláshoz. Most az eredeti ár kicsit több mint feléért megkaphatjuk a készüléket, és a kiszállítással se kell bajlódnunk, hisz Magyarországra ingyenes.

A Mi Band 2 nagy tesója az Amazfit okoskaróra. Tesztünkben is kiderült, hogy a beépített GPS és pulzusmérő nagy segítség a mindennapokban. Az órát akár úszáshoz is használhatjuk, hiszen IP67 védelemmel van ellátva. A konkurenciához képest kitűnő áron kaphatjuk meg, most a Gearbestnél ingyenes kiszállítással.

Nem szabad megfeledkezni arrról, hogy hangtechnikában is otthon van a vállalat. A Hybrid Earphones Pro egy megbízható versenyző a hibrid fülhallgatók piacán. A hihetetlenül elegáns dizájn már csak hab a tortán. Most 6.440 forintért a miénk lehet, ha egy jó ár-érték arányú terméket keresünk.

Érdemes még megemlíteni a VR headseteket is.  Ha a Grand Canyon mellett szeretné valaki a reggeli kávéját elfogyasztani, vagy csak egy kicsit a mindennapokból kimozdulni akkor tökéletes választás. Ezeket az eszközöket is akciósan kaphatjuk kézhez.

Ez csak pár kiragadott példa arra, mennyire jók a Xiaomi termékei, és milyen jó áron tudjuk most beszerezni őket. Rengeteg más okosotthon, hangtechnikai és szórakoztató eszköz is akciós most, amiket az alábbi linken keresztül tudtok megnézni.

Gearbest - Xiaomi Soul of Tech