A legmenőbb kínai kütyük egy helyen

Best of china

2018\06\17 mregyket

Xiaomi Yeelight RGB okos égő teszt – Tudsz ennél jobbat?

kiemelt2-696x410.jpg

Biztos megesett már veletek is, hogy egy vendégség alkalmával rácsodálkoztatok más lakásának szépségére, aztán hazaérve hiányzott a modernség vagy elegancia a saját otthonból. Esetemben volt egy jól kinéző csillárom, és végül a Xiaomi Yeelight LED-es okos égőjével került fel a pont a konyhai modernizálásra. A termék 6.200 Ft körüli áron kapható, de ismerve Gearbest-et, azért sokszor kifogható rá akció is. Ha kevés energia/pénz befektetéssel akarsz fejleszteni az otthonodon, akkor tarts velem a továbbiakban!
 
 Gearbest - 6.200 Ft

 

Tovább olvasom
2018\06\14 rbagi

Harnds Talisman kés teszt – Majdnem tökéletes

1_15.jpg

Mindig izgulok egy kicsit, amikor egy számomra még ismeretlen kínai márka valamelyik modelljét először veszem kézbe, ilyen volt a Harnds Talisman is. Vannak olyan brandek, amelyek már bizonyítottak, és tudom, hogy nagyjából mire számítsak tőlük, másoknál azonban mindig megvan az esély, hogy kevésbé jó minőséget kapunk. A Harnds Talismanról előzőleg csak pozitív véleményeket olvastam, így aztán kíváncsian vártam, hogy mit tud ez a folder, a nem annyira olcsó, 10.800 Ft-os áráért.

Hardns Talisman - 10.800 Ft

 

Tovább olvasom
2018\06\09 Toobee

Nem mindennapi látvány az Umidigi Z2 Pro ízeire szedve

 

1_14.jpg

Nem mindennapi látvány az Umidigi Z2 Pro ízeire szedve, az iFixit csapatának köszönhetően most mi is betekintést nyerhetünk a készülék belsejébe. Reméljük, hogy egyre több kínai telefon kerül nagyító alá, mert érdekes látvány tárul elénk minden egyes alkalommal. A cikkben kedveskedünk nektek egy kuponnal is, úgyhogy már csak ezért is érdemes elolvasni.

Tovább olvasom
2018\06\06 rbagi

iLife V7s Plus robotporszívó teszt – Lopakodó halál

20180328164335_51819.gif

Őszintén szólva, nem nagyon hittem, hogy a Roborock S50 után az iLife V7s Plus tud újat mutatni. Ehhez képest sikerült abba a piaci résbe beékelődnie, amit eddig még egyetlen gyártó sem tudott igazán lefedni, ez pedig a szuper csendesen működő eszközök szegmense. Pont ebben gyengébb nagy ellenlábasa, no meg persze az árazásban, hiszen a V7s Plus csak 61.000 forintba kerül. Egy ászt párt kapott kézbe a Chuwi terméke, de egy leosztás összesen 7 lapból áll, lássuk, ez elég-e a parti megnyeréséhez a Xiaomival szemben.

iLife V7s Plus - 61.000 Ft

 

Tovább olvasom
2018\05\29 Toobee

Umidigi A1 Pro okostelefon teszt - A várva várt újdonság

nyito_6.jpg

Végre megérkezett hozzánk az Umidigi A1 Pro okostelefon, melyről már annyit írtunk a megjelenés előtt, és után is, hiszen egy leendő ár-érték bajnok ajánlatról beszélünk. Az Umidigi nem titkolt szándéka az, hogy jelentős szeletet hasítsanak ki a piac belépő szegmenséből, ezt erősíti a 30.600 Ft-os ára mellé nyújtott kiváló minőség.

Tovább olvasom
2018\05\24 Toobee

Xiaomi Amazfit Pace 2/Stratos teszt – Az okosóra

nyito_7.jpg

A Xiaomi Amazfit Pace 2 megalkotásával a cég végleg felkerült az okosóra térképre, hiszen a Huamivel közös tudásbázis segítségével igen nívós termékeket dobtak a piacra. Néhány hiányosságot leszámítva már az Amazfit is szinte tökéletes volt, de mindig van feljebb, ezért az ott összegyűjtött rengeteg felhasználói visszajelzésből alkották meg a piac egyik legjobb óráját, mely jelenleg bruttó 51.500 Ft-ért érhető el.

Tovább olvasom
2018\05\22 Toobee

Gamer fejhallgatók kínából – Sades


nyito-3-696x455.jpg

A gamer fejhallgatók Kínából is megvásárolhatóak, az európai ár töredékéért, és senki számára nem titok, hogy a neves gyártók termékei is ott készülnek, így bőven van lehetősége az ottani cégeknek ihletet meríteni. Fel is figyeltünk a Sades termékeire, melyek már elsőre is megnyerőek.

Tovább olvasom
2018\05\18 Toobee

Úsznál? Rendelj Kínából!

nyito_5.jpg

A hideg, téli hónapokat követően lassan, de biztosan menetelünk a nyár felé, egyre szebb az idő, melegebbek a nappalok, és hol van még a vége? Amint beköszönt az igazi kánikula, a vízpart lesz az egyetlen hely, ahol elviselhetően érezhetjük magunkat, de az uszodában is jól tud esni a kikapcsolódás. Úsznál? Kattints és gyűjts hasznos infókat a kínai kiegészítőkről.

Tovább olvasom
2018\05\16 rbagi

Ganzo G7492-BK kés teszt – Jó úton

12_3.jpg

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk mi, késkedvelők, hogy a kínai gyártók előretörésével egyre kedvezőbb áron kapunk egyre jobb minőségű késeket, mint például a Ganzo G7492-BK névre kereszteltet. Akik otthonosan mozognak a témában, azok bizonyára ismerik már a Ganzo márka termékeit, amelyek elsősorban olcsóságukhoz képest meglepően jó minőségükről váltak ismertté, noha bizonyos szempontból lehettek fenntartásaink velük szemben.

Itt elsősorban arra gondolok, hogy többnyire másolatokat dobtak a piacra, épp annyiban eltérve az eredetitől, hogy ne lehessen hamisítványnak nevezni őket. Mindez azonban úgy tűnik, a múlté: a gyártó piacra dobott három olyan modellt is, amelyek - legjobb tudomásom szerint - teljesen egyedi dizájnnal készültek. Ebből a sorozatból az első, amit szemügyre vehettem, az 6.000 forintba kerülő a G7492-BK modell.

Ganzo G749-BK - 6.000 Ft

Tovább olvasom