A legmenőbb kínai kütyük egy helyen

Best of china

2017\10\23 rbagi

Öt az egyben fotólámpa teszt - Ötödik típusú találkozás

20170902114906_92483_eredmeny.jpgAz öt az egyben fotólámpa egy univerzális megoldás minden olyan tevékenységhez, amelyhez rengeteg fény kell, ilyen többek között a fényképezés is. Aki nem akar nagyon sötét képeket és magas ISO értékeket látni a kijelzőn, az bizony nem fog spórolni a fényforrásokon, de szerencsére ebben az esetben nem is kell. Az öt kerámia foglalatot tartalmazó világítótest mellett nem is nagyon van másra szükség, maximum még egy ugyan ilyenre. A külön kapcsolható, biztosítékkal is ellátott lámpáért a 8.500 forint egyáltalán nem sok, főleg a fotós kellékek túlzott árazását is figyelembe véve.

Tovább olvasom
2017\10\19 rbagi

Guudgo GD-SC03 IP kamera teszt – Részeges éjjeliőr

screen-shot-10-16-17-at-08_25-pm-696x416.png

Több biztonsági kamera tesztünk után most a Guudgo GD-SC03 típusú is kipróbálásra került. Most sem vártam mást, mint az eddigi – általában – jó tapasztalatot, de sajnos ezúttal némi rossz szájíz azért maradt a górcső alá vétel után. Olcsónak ez is olcsó, egy sok funkciós betörőtávoltartó, ráadásul az Amazon szerverét használja. Eddig jól is hangzik, és tényleg csak a célegyenesben kapkod levegő után.

Tovább olvasom
2017\10\17 rbagi

Mágikus pénztárca teszt - Pénzvarázs

nyito-1_1.jpg

A mágikus pénztárca egy olyan termék, amit nyugodtan nevezhetek szinte kötelezőnek férfiak, de akár nők körében is. Én legalább öt éve használok ilyet, és akinek eddig mutattam, mindenki azt mondta, hogy egy ilyen neki is kell. A papírpénzek elpakolásának problémáját  - amit nagyon sokan utálnak - ugyanis végérvényesen megszünteti. Amikor megmondtam, hogy mennyibe kerül, páran egyszerűen elkezdtek rajta nevetni, az ára ugyanis 1.950 forint, amiből egy egyszerű trükkel további 900 forintot spórolhatunk meg.

Tovább olvasom
2017\10\15 rbagi

Így lehetsz az Instagram királya – Insta360 termékválogatás

insta360-one-selfie-stick-768x512.jpg

Az Instagram 2010 októberében indult el világhódító útjára. Fél év alatt sikerült 5 millió felhasználót szerezniük, ami felkeltette Mark Zuckerberg érdeklődését is. 2012-ben a Facebook felvásárolta a vállalatot. Mára a leggyorsabban fejlődő közösségi platformmá nőtte ki magát, hiszen nagyjából 700 millióan használják. Ez a nagyfokú siker a telefon kamerák ugrásszerű fejlődésének is köszönhető. Az első szelfit 1839-ben egy Robert Cornelius névre hallgató amerikai fotográfus készítette, aminek rögzítése rengeteg idejébe került. Napjainkban a telefonunk segítségével egy pillanat alatt készíthetünk kiváló képeket. Azonban most magasabb szintre emelhetjük fotóink minőségét. A mobilunkkal akár 4K-s 360°-os felvételeket rögzíthetünk. Ebben úttörő vállalat az Insta360, akik remek koncepcióval és termékekkel vonták magukra figyelmünket, és ennek hatására készítettük termékválogatásunkat.

Tovább olvasom
2017\10\13 rbagi

Noname kínai hatgombos egér - Skótvörös

1039f8f5-50e3-41ff-b166-1d591c9074b7.jpg

Sokan reklamáltátok, hogy már nincsenek "klasszikus kínaizós" tesztek, nos a noname hatgombos egér ízig-vérig az. Szánt szándékkal vettem meg ezt a kifejezetten olcsó, 1.900 forintba kerülő darabot - miután tönkre ment 2 db méregdrága Razer egerem - és a hurcibáláshoz nem akartam megint egy borzalmasan drága példányt vásárolni, így lett ez az egyszerű rágcsáló, de ezt nem is sajnálom majd ütni-vágni.

Tovább olvasom
2017\10\11 rbagi

Motospeed, Xiaomi és egyéb IT termékek – jobb munka, kellemesebb zombi mészárlás

in-stock-original-xiaomi-portable-mouse-optical-bluetooth-4-0-rf-2-4ghz-dual-mode-font.jpgMit vehet az ember Kínából, ha periféria-mániás vagy épp imádja a számítógépes kiegészítőket? Például szuper – vagy más felhasználói csoportot  célzó – egereket. Talán az egyik legajánlottabb a témában a Motospeed Avago A3050 nevet kapott, vezetékes gamer egér, hiszen 4000 dpi felbontásával nem lesz túl sok, nálunk gyorsabban reagáló játékos. Ha mégis, az már nem a kiegészítő hibája. A visszafogottabb dizájnhoz világítás és természetesen állítható felbontás is jár, mindez ötezer forint alatt.

Tovább olvasom
2017\10\09 rbagi

Kávégép válogatás - Így főzhetsz fillérekből finom kávét

fd8e2ab1-5bd1-467b-92cc-749120130a02.jpgA kávét nyugodtan tekinthetjük a Föld egyik csodaszerének. Az eszpresszó mérsékelt fogyasztása segíti egészségünk megőrzését, hiszen számos antioxidánst tartalmaz. Továbbá ne feledkezzünk meg a koffein jótékony és élénkítő hatásáról sem. Számos kutatás alátámasztja, hogy csökkenti a vastagbélrák, cukorbetegség és a Parkinson-kór kialakulásnak esélyét. A kávéfogyasztás egyetlen hátránya, hogy a mai világban rettentően drága. Egy jó minőségű kávégép ára akár az öt számjegyű összeget is elérheti, a kávéházak pedig nem restek ezer forintot is elkérni egy-egy jó minőségű napindítóért. Ebben a cikkünkben összegyűjtöttük nektek a legjobb kínai kávégépeket, amikhez most még olcsóbban hozzájuthattok.

Tovább olvasom
2017\10\08 rbagi

Egy messzi-messzi webáruházban – Star Wars termékválogatás

milleniumfalconlego.jpgStar Wars 1977-ben kezdte el világkörüli útját, és azóta is töretlen sikernek örvend. Az elmúlt 40 év alatt számtalan hír, teória és rekord köthető az univerzumhoz. George Lucas 2005-ben A sith-ek bosszúja című filmmel befejezettnek vélte a filmes univerzumot, amiben Anakin Skywalker életútját követhettük végig. 2012-ben hatalmas meglepetésre a Disney megvette a franchise-t, és folytatta az erő legendájának történetét. A sorozat legújabb tagjának (Az utolsó jedik, december 14.)  debütálásáig már kevesebb, mint 80 nap van, ehhez kapcsolódóan készültünk a rajongók számára egy egyedi termékválogatással.

Tovább olvasom
2017\10\06 rbagi

Arilux AL-TL02 lámpa teszt - Asztali vegyes érzések

index-696x348.jpgTöbbféle asztali lámpa is járt már a szerkesztőségben, de olyan, mint az Arilux AL-TL02, talán még nem. Nem kell nagy ördöngösségekre gondolni, nem fog a Marsra juttatni és a céges munkát sem fogja elvégezni helyettünk, de van benne egy kis plusz, ami a többiben nincsen benne. Ilyen kis újítás, hogy képes akkumulátorról üzemelni, és a talpa csíptetőként is tud funkcionálni, ha esetleg az asztal lapjára szeretnénk erősíteni.

Tovább olvasom
2017\10\05 rbagi

Ezért érdemes Kínából vásárolni – Winter is coming!

Európában még mindig sokan félnek Kínából vásárolni. Évekkel ezelőtt tényleg gyerekcipőben jártak a webshopok és esetleg lehettek negatív tapasztalatok. Azonban az elmúlt időszakban ugrásszerű fejlődésnek indultak az értékesítők, ezért sokkal biztonságosabb és olcsóbb lett a rendelés. Számos más indok is segít a döntésünkben, miszerint most igazán érdemes Kínából vásárolni.

Tovább olvasom