A legmenőbb kínai kütyük egy helyen

Best of china

2019\06\08 Rollla komment

Xiaomi telefontól a dínójelmezig – Ha vágytok valami újra

dinojelmez.PNG

Ha nyár, akkor végtelen kiárusítás. Legyen szó akár ruhaüzletekről, cipőboltokról, műszaki kereskedésekről, ilyenkor a tavaszi és őszi árakhoz képest jelentősen olcsóbban szerezhettek be mindent. Nincs ez másként az online webáruházaknál sem, ezért ha még többet szeretnétek spórolni, érdemes körülnéznetek itt is, hiszen a bolti árakhoz képest is jelentős kedvezményekre bukkanhattok. És hogy mégis mit találhattok? Van itt minden, mint a búcsúban, így azok is találhatnak maguknak új kedvencet, akik telefont keresnek, de az olcsóbban és környezettudatosabban közlekedők számára is van néhány meglepetés, hiszen elektromos roller és unicikli szintén van a listán. Sőt, dínójelmez is kapható már, ami szülinapibulira vagy legénybúcsúra sem rossz ötlet. Expertek pedig nyugodtan kombinálják a rollert a jelmezzel, biztosan okoztok pár vidám pillanatot a járókelőknek.

Tovább olvasom

Itt a tavasz – Így dobd fel a lakásod 6.000 forint alatti kütyükkel

chrome_2019-03-18_12-16-18.png

Nem kell ahhoz kidobni minden bútort az ablakon, és kifosztani az IKEA-t, hogy frissességet vigyél a már megunt környezetedbe. Ha jó helyen keresel, már pár ezer forintból feldobhatod akár a teraszt is, hogy a közelgő szép időben legyen egy csillezős helyed, ahol egyedül vagy a haverokkal meg tudtok inni néhány üveg bort. Csekkold a Gearbest születésnapi oldalát, ahol akár rögtön két terméket is kapsz egy áráért, hogy idén tavasszal ne csak egy szobára korlátozd a felújítás örömét.

Tovább olvasom

Kugoo S1 elektromos roller teszt – Made in NDK

nyito2_2.jpg

A Kugoo S1 elektromos rollert úgy vártuk, mint a messiást. Olcsó, remek műszaki paraméterekkel rendelkezik, összecsukható és lehajtható a kormánya, így minden adott ahhoz, hogy a Ninebot Segway ES1 és a Xiaomi M365 konkurense legyen. A 97.000 Ft-os eszköz lengyel raktárból érkezett, így 3 nap alatt megkaptuk a csomagot, többletköltségek nélkül.

Tovább olvasom

Mi Band 3 és a többiek – A legjobb ár-érték arányú Xiaomi termékek

nyito-2_2.jpgPróbáltuk összeszedni nektek a legjobb ár-érték arányú Xiaomi termékeket, természetesen nem teljes a lista, de a Mi Band 3 bekerült, a másik két versenyző pedig legyen meglepetés. Természetesen tőletek is várjuk az ajánlásokat, úgyhogy írjatok bátran. Azoknak is próbálunk kedveskedni, akik 10.000 Ft alatt szeretnének költeni, de az egyik favoritunkat is bedobjuk mobil fronton.

Tovább olvasom

Snoppa Atom gimbal – Korszakalkotó stabilizátor

nyito-12.jpg

Szerintem túl sok embernek nem kell bemutatni a különböző elektromechanikus kamera stabilizátorokat, ezektől az eszközöktől lesz a kép rezgésmentes. Az eddigi gimbalok azonban meglehetősen robusztusak voltak, így kényelmetlen volt a használatuk, ezért sokszor inkább otthon hagytuk őket. Az elektronikus funkcióik pedig – leszámítva a DJI Osmo Mobile 2-t – megbízhatatlanok voltak. Ezért grundoltak össze egy remek közösségi kampányt a Snoopa Atom gimbalhoz, ami a fenti problémákat hivatott feloldani.

Tovább olvasom

Végre itt a jó idő – Szabadtéri cuccok 5.000 forint alatt

turazas.jpg

Bár még a naptár szerint február van, ha kinézek az ablakon, akkor már a napsütésnek köszönhetően a szabadtéri evés-iváson és a túrázáson jár az eszem. Elhatároztam, hogy beújítok egy komplett kirándulós szettet, hogy ne ezen bukjanak el a rendszeresíteni kívánt hétvégi túrázásaim. A legolcsóbb kikapcsolódási lehetőségek közé tartozik ez a program, főleg, ha tudjuk, hogy mit és hol tudunk a legolcsóbban beszerezni. Erre hoztam most pár ötletet, hogy ti is mielőbb kedvet kapjatok a szabadtéri kimozdulásokhoz.

Tovább olvasom

Top 10 termék 6.000 forint alatt

smartphone-1894723_1920.jpg

Minden héten megvannak azok a kedvenc termékek, amik a legkelendőbbek a Gearbest oldalán. Csakúgy, mint egy jó Queen szám, itt is előfordul, hogy akár hetekig is fennmarad egy termék a listán. Ezeket a kütyüket hoztuk el nektek, hogy ti is mindig képben legyetek az aktuális top 10-es listával, továbbá pár termékhez kupont is szereztünk, így még olcsóbban húzhatjátok be őket.

Tovább olvasom

A legkelendőbb cuccok Magyarországon

heti-egyveleg.png

Ismét a legkülönfélébb termékek szerepelnek az eladási listák élén. Xiaomi Mi 8 okostelefon, 360 S6 robotporszívó, SJCAM akciókamera, és Xiaomi lázmérő is van a kosárban, csak hogy a legnépszerűbb eszközöket említsük. Ahhoz, hogy megértsük, miért szereti mindenki ezeket a cuccokat, nézzük meg őket közelebbről.

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása