A legmenőbb kínai kütyük egy helyen

Best of china

2017\07\27 rbagi

Leagoo M5 Edge okostelefon teszt

screen_shot_07-15-17.pngA Leagoo M5 Edge a sima M5-nek a nemrég kiadott, felturbózott változata. A két modell árában, mintegy 10 dollárnyi különbség van, tehát nem lehet tőle nagyon nagy előrelépést várni. Viszont mindenképp kapunk egy erős LTE támogatást, nagyobb felbontású kamerát, és kicsit a kinézetét is átdolgozták. Mindenki számára egyértelmű, hogy egy alacsony árkategóriás telefon, ennek ellenére bőven a használható szegmensbe esik. Nyaralásom során megjárta velem a Tátrát és a Szlovák Paradicsomot is. Út közben kellett GPS-t használni, telefonálgatni, időjárásnak ellenállni és egyebek. 21.000 forintos áráért bőven  hozta azt amit vártam tőle, így pozitív érzésekkel írom a cikket.

Tovább olvasom
2017\07\26 rbagi

Nyitófuratos kések összehasonlító tesztje

Ganzo F729, G734 és Brother 1605G

img_20170713_131238.jpg

Az egyszerű, de nagyszerű szólás igazságtartalmát szemléletesen illusztrálják a nyitófuratos kések. Az egyre népszerűbbé váló egykezes bicskáknál az egyik leglényegesebb kérdés a kényelmes, gyors és biztonságos nyitás. A hagyományos magyar bicskák szinte kivétel nélkül kétkezesek, és ugyanaz a rugó felel az eszköz nyitva, illetve zárva tartásáért. Mivel az angol nyelvterületen sem ismeretlenek az effajta vágóeszközök, nevet is adtak nekik: ezek a slipjoint folderek. Szalonnázáshoz például felesleges ragaszkodni az egykezes nyitáshoz. Ilyenkor az ember kényelmesen elhelyezkedik és kanyarít egyet egy szép darab, remegős tokaszalonnából – fokhagymával abálva, jó paprikásan. Idő és hely is bőven van, hogy mindkét mancsunkat mozgósítsuk a művelethez.

Tovább olvasom
2017\07\25 rbagi

Autós mindent bele – Androidos rádió, menetrögzítő és sok egyéb kütyü a kocsiba

1480060618941065.jpegAkinek autója van, az jól tudja, milyen sok minden tud hiányozni a kényelmes vezetéshez. Menetrögzítő, telefonos kihangosító, Androidos rádió vagy éppen egy szivargyújtóról üzemeltethető kütyü, például egy hűtőtáska. Ezeket a termékeket ráadásul fillérekért beszerezhetjük, ha jó helyen keresgélünk.

Tovább olvasom
2017\07\22 rbagi

Xiaomi Mi Pad 3 teszt

xiaomi-mi-pad-3-696x365.jpg

Ki ne szeretne jó áron hozzájutni egy iPad minihez vagy legalábbis egy azzal egyenértékű tablethez? A Xiaomi – ejtsd Saomi – nevét már nem kell bemutatnunk senkinek, aki picit is érdeklődik a kínai termékek iránt, hiszen megkerülhetetlen. A cég szinte mindent gyárt, amit csak el lehet képzelni, a villanykörtétől egészen az okosmérlegen és otthoni eszközökön át a tollig és tabletig, vagy éppen laptopig. Tabletek terén a Xiaomi a harmadik példánynál jár, ez a Mi Pad 3 lett, amely leginkább a Mi Pad 2 ráncfelvarrott, ám több helyen okosított változata lett.

Tovább olvasom
2017\07\21 rbagi

A Banggood őrületes drón leárazása

nyito.jpgMondhatnánk, hogy az idei év nagy slágere a drónozás, de ez már igaz volt tavaly is, és valószínűleg jövőre is megállja majd a helyét. Iszonyatosan pörög a piac, ami azt jelenti, hogy az újabb modellek miatt folyamatosan árazzák le a többit, ami nekünk vásárlóknak remek hír. A Banggood sok másik mellett újabb két gép, a nagy tudású, GPS stabilizált Aosenma CG035 és egy belépő szintű modell, az MJX Bugs 3 árát csökkentette 20% százalékkal, ezért érdemes vetni rájuk egy pillantást.

Tovább olvasom
2017\07\19 rbagi

Xiaomi a technológia lelke – avagy óriási leárazásba kezdett a Gearbest

nevtelen.pngA hétvégi pihenés után nincs is jobb, mint a világ egyik legnagyobb telefongyártó cégének az akcióiról olvasni. A pekingi vállalat az elmúlt évtizedben hatalmas fejlődésen ment keresztül. A kezdetben okostelefonokat gyártó cég ma már kitűnő okoseszközöket és házvezérlő készülékeket is tervez. Ezek a termékek vannak hihetetlen jó áron a Gearbestnél.

Tovább olvasom
2017\07\17 rbagi

Feiyue FY-11 távirányítós autó teszt

rm7940bl-us-01-696x696.jpgA Feiyue FY-11 a gyártó legújabb modellje, amelyik szabályosan ontja magából az újabbnál újabb távirányítós autókat, szerencsére a színvonalat is emelve. Ütős kinézet, erős motor, remek ballonos kerekek, hálóval védett belső, masszív alsó rész, kellhet ennél több? Igen, egy alacsony ár, ami szerencsére adott, a buggy nettó 23.500 forintba kerül.

Tovább olvasom
2017\07\13 rbagi

Xiaomi Network Speaker hangszóró teszt

a-696x306.jpgZenét hallgatni mindenki szeret, különösen akkor, ha olyan jó minőségben teheti, mint a Xiaomi Network Speaker esetében. A gyártó eddig is híres volt a kiváló ár-érték arányú berendezéseiről, de ez a mostani termék tényleg megdöbbentő, több szempontból is. A jó dolgoknak mindig megkérik az árát, a nettó 27.000 forintos készülék mégis úgy szól, mint a sokkal drágább konkurencia darabjai, ráadásul most 19.600-ra le is akciózták.

Tovább olvasom