Kávégép válogatás - Így főzhetsz fillérekből finom kávét

fd8e2ab1-5bd1-467b-92cc-749120130a02.jpgA kávét nyugodtan tekinthetjük a Föld egyik csodaszerének. Az eszpresszó mérsékelt fogyasztása segíti egészségünk megőrzését, hiszen számos antioxidánst tartalmaz. Továbbá ne feledkezzünk meg a koffein jótékony és élénkítő hatásáról sem. Számos kutatás alátámasztja, hogy csökkenti a vastagbélrák, cukorbetegség és a Parkinson-kór kialakulásnak esélyét. A kávéfogyasztás egyetlen hátránya, hogy a mai világban rettentően drága. Egy jó minőségű kávégép ára akár az öt számjegyű összeget is elérheti, a kávéházak pedig nem restek ezer forintot is elkérni egy-egy jó minőségű napindítóért. Ebben a cikkünkben összegyűjtöttük nektek a legjobb kínai kávégépeket, amikhez most még olcsóbban hozzájuthattok.

Bersetto Hand Press Coffee Maker>>

A Bersetto készüléke egy remek formatervezésű kézi kávéfőző, ami képes kiváló eszpresszó készítésére. Használata nagyon egyszerű, hiszen nem kell hozzá semmi más csak 80 ml 90 °C-os víz és 7 gramm kávépor. A készülék csomagjában található egy pohár, így utazás közben sem kell nélkülöznünk kedvenc italunkat. A dupla falú pohárnak köszönhetően nem kell aggódnunk az égési sérülésektől sem. A Banggood webáruház készletkisöprése miatt most 32%-kal olcsóbban lehet a miénk.

Honana Portable Manual Coffee maker>>

A Honana eszköze nagyban hasonlít az előző termékhez. Kétségtelen, hogy igazi kávé őrülteknek készült. A formatervezése még kompaktabb, még egyedibb, mint a Bersetto termékének. Kiemelendő, hogy nem szükséges áramhoz csatlakoztatnunk és nincs benne akkumulátor sem. Ennek köszönhetően, kempingezésnél is kitűnő szolgálatot tesz. Pofonegyszerű felépítése miatt könnyű tisztán tartani. A konkurenciánál nagyjából 8.000 Forinttal olcsóbban kapható a Honana kávéfőzője. Létezik egy  ikertestvére is, a KCASA személyében. Ez szintén egy modern kinézetű eszköz, ami akár 8 bar nyomást is képes előállítani. Ehhez a kávégéphez kuponkódot is kaptunk, így most a 20kcasa kóddal 15%-ot spórolhatunk.

3a89b455-3c7e-420a-871c-8793110efed6.jpg

Boar kávégép>>

A hagyományos kávégép szerelmeseinek készült a Boar üdvöskéje. Ez a többfunkciós készülék sokban hasonlít a jól megszokott klasszikus eszközökhöz. A talpai csúszásgátló bevonattal vannak ellátva, ezzel növelve a biztonságot. Környezetbarát antibakteriális anyagokból készült, ami miatt nagyobb ellenállású és higiénikusabb a használata. A mozgatható alkatrészeknek hála a tisztítással sem kell órákat szenvednünk. Az elektromos készülék segítségével akár 100°C-os víz hőmérsékletet is elérhetünk, ezért teafőzésre is kiválóan alkalmas. A Banggood nem rest kitűnő kuponakciókat adni, így erre a termékre is elérhető egy 20%-os árkedvezmény, amit a kitchen20 kóddal érhettek el.

Xiaomi Home Scishare>>

Végére pedig egy Xiaomi terméket válogattunk be. Ideális választás az otthon kávézóknak, hiszen a gép súlyából fakadóan nem hordozható. Követi az aktuális trendeket, mivel külön megvásárolható kapszulákkal működik. Szerencsénkre ezzel a kis kiegészítővel hagyományos kávéporral is használható. Egyedi melegítési technikájának köszönhetően minden csésze kávé különleges élményt ad. Rendelkezik energiatakarékos funkcióval, így a túlzott áramfogyasztás miatt sem kell aggódnunk.  A Xiaomi egyszerűen használható készüléke most 40%-kal olcsóbban nagyjából 50000 forintért kapható.